Nagy Duett 7. adás: Ismét kiesett Szulák Andrea és Papp Gergő

A múlt héten Csézy feladta a Nagy Duettben való további küzdelmeket, miután nagymamája elhunyt, ezért a múlt héten kieső Szulák Andrea és Papp Gergő páros kapott még egy esélyt. Ám hiába kaptak magas pontszámokat a zsűritől, a páros ezúttal az első helyről pottyant ki.

Mivel Csézy és duettpartnere, Gesztesi Károly nem folytatták a versenyt, így a múlt héten távozó Szulák Andrea-Papp Gergő páros kapott még egy esélyt, hogy bizonyítson. Mivel már csak négy páros maradt versenyben, ezúttal is két-két dalt adtak elő a versenyzők.

Cseke Katinka és Kökény Attila igazi country hangulatot varázsolt a Cotton Eye Joe-val, a zsűri 26 pontot adott nekik.

A Hip Hop Boyz: Ott várok rád című nótáját nagy sikerrel adta elő a visszatérő Szulák-Papp duó, a zsűri a maximális 30 pontot ítélte oda nekik.

Király Linda és Szabó Győző folytatták a sort Charlie Chaplin: Smile című dalával, a zsűri őket is 30 ponttal jutalmazta. A harmadikként fellépő Bangó Margit és Lakatos Márk páros Fenyő Miklós örökzöldjét, a Csavard fel a szőnyeget adták elő, 27 pontot zsebeltek be érte.

Szulák és Papp: kaptak még egy esélyt a Nagy Duettben, mégis kiestek

Szulák és Papp: kaptak még egy esélyt a Nagy Duettben, mégis kiestek

A második kör is szorosra sikerült. A Cseke-Kökény páros Nincs semmi másom dala 30 pontot ért. Őt követte Király Linda és Szabó Győző az Untried című saját dalát adta elő, 28 pontot adott a zsűri nekik. Harmadikként fellépő Szulák-Papp páros a Nem harap a néni produkciójáért 28 pontot ítéltek nekik. Az utolsó fellépők Bangó Margit és Lakatos Márk voltak, az Úgy szeretem az uramat vidám előadása 30 pontot ért a zsűri szemében.

A végső sorrend szerint holtversenyben 58-58 ponttal végzett Király Linda és Szabó Győző, valamint Szulák Andrea és Papp Gergő. 57 ponttal a harmadik lett Lakatos Márk és Bangó Margit, mögöttük szorosan az utolsó helyen Cseke Katinka és Kökény Attila alig két ponttal lemaradva az elsőktől.

Hiába győztek a 7. adásban a zsűri szerint Szulákék, a közönség úgy döntött, hogy ezúttal is nekik kell búcsúzniuk. A döntőbe a másik három páros került.

Szulák Andrea-Papp Gergő: Ott várok rád (Hip Hop Boyz)

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

 1. Évi szerint:

  Jó napot kívánok! Nagyon sajnálom, hogy a Nagy duett a Super TV2-őn megy, mivel én nem tudom fogni, mivel csak bronz csomagom van. A TV2-őn kellene az adásnak mennie, akkor többen látnák.

 2. man szerint:

  Háromszor nem akarják elverni a Pimasz úrat,mint Döbrögit?

  Együtt járt a Liptai és a Cseke suliba?
  A sors igazságot tett,mivel a Cseke őstehetség(vígjáték véna,drámai véna),míg a Liptai a mai kor pénzkereső “köpedéke”.
  Elnézést,mi ebben az igazság,hogy az egyik nem tud kimenni a szerelméhez,a másik Hawaii-ra jár?
  Ez a mai kor,eltolódtak az értékek.A Hajdú és a Liptai avval dagasztja a pénzét,hogy megoszt.
  Most legyél már egy munkahelyen megosztó? Kirúgnak.Csak a média az,ahol azt is beleszámolják,ha valaki azt nézi(nézettség),hogy mikor takarodik már el,megint mit csinál.
  Az igazi szakmák még nem fizetnek MO-n.
  De az utolsó pillanatban rájön a Hajdú és a Liptai,inkább esztergált volna:),mert sose tudta igazán élvezni a pénzt,mert annyit kaptak,mint egy állat.Ők is cinkeltek,így visszakapták.

  De a Kasza is egy nagy cink gép.Ezek a nagy egók.
  Azért cinkelnek 20 másodpercenként,nehogy őket cinkeljék.Kasza szerintem a fejétől frusztrált(quasimodo),ezért eldöntötte,olyan lesz,mint Indy,aki kardra is pisztolyt húz a retorikában.Ugyan,ez nem szakma,meg az géppel előállított zene lopás.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: