Nagy Adrienn továbbjutott Burger Ágnes kiesett

2 tehetséges lány, 2 tehetséges énekes lépett a színpadra, Nagy Adrienn és Burger Ágnes.

Tudjuk azonban, bármennyire jó is mind a kettő, egy valakinek távoznia kellett, és csak 1 juthatott tovább a döntőkbe. A zsűrinek is nehéz feladata volt (szokás szerint). Ági érzelmesen énekelt, Adri pedig precízen. Végül Adrienn jutott tovább a legjobb 12 közé.

Burger Ágnes vs. Nagy Adrienn – Mercy (Duffy)

Hasonló bejegyzések..

3 hozzászólás

  1. Névtelen szerint:

    Felháborító volt a zsűri döntése, hogy Burger Agnest kiejtették. A három machónak nem itt volna a helye: közepes kvalitású cicbabákat engednek tovább, miközben az egész mezőny legeredetibb tehetségét, Burger Ágit kiejtik. Kivált Bereczki úr “konzekvens” magatartása megdöbbentő: egy hete még elájult Ágnes hangjától, most pedig kiejti. Ugyan miért ültetnek ilyen semmi kis alakokat, mint ő, Mester úr meg Bochkor úr oda, amikor egyedül Falusi Mariann véleménye és kritikai észrevételei meggyőzőek és szakmailag helytállóak…

  2. diablobert szerint:

    Nagyon el vagyok keseredve.Szerintem hatalmas hibát vétett a zsűri.
    Burger Ágnes Eszter ez előtti produkcióját vagy 100-szor hallgattam meg annyira “mély és borzongató, “pofozni való” a hangja. Komoly emóciók kiváltására alkalmas még egy magamfajta 46 éves (éves) zenerajongóban is. Adrienn tényleg jó. Jó átlagos. Ágnes pedig unikális. Nem egy ligában játszanak. Kár, hogy ez csak F.Mariannak tűnt fel… Az egyik csiszolatlan gyémánt, de maga a két lábon járó kivételes tehetség. A másik eladhatóbb muzikális cica baba. Szégyelljétek magatokat zsűri pubi fiuk! Én Eszter cd-jét fogom mikron vastagságúra koptatva hallgatni, ha lesz neki valaha is, mert szépen elintéztétek szerencsétlent a stupid marketing szempontjaitok miatt. Adriennek sok sikert kívánok, nem tehet róla.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: