2012. március 22. 15:37.

Emlékeztek a Végső állomás című, nagy sikerű mozifilmek sztorijára? Valamennyi rész úgy kezdődik, hogy valaki megálmodik egy katasztrófát, majd deja vu érzéstől vezérelten igyekeznek megakadályozni a bajt – több, kevesebb sikerrel.

Nagy Adrienn, az Megasztár 6 egyik üdvöskéje is hasonló képességet érez magáénak. Elmondása szerint már két szerencsétlenséget is megálmodott, mielőtt azok bekövetkeztek volna: egyszer előre látott egy autóbalesetet, ébredés után a kocsi színét, és a karambol sebesültjeit is fel tudta idézni. Igaz, mindez csupán néhány nap múlva vált érdekessé, amikor a televízióban látta, hogy rémálma történései életre keltek.

Nemrégiben a krasznahorkai vár kigyulladása is megjelent éjjeli látomás formájában, habár akkor még nem sejtette, hogy a Rozsnyói járásnál álló várról van szó.

Nagy Adrienn - Megasztár 2012.

Nagy Adrienn - Megasztár 2012.

“Sokáig senkinek nem beszéltem erről a képességemről, mert nem voltam benne biztos, hogy ezek valós látomások, de az elmúlt fél évben eloszlottak a kételyeim.” – Vallotta be a fiatal énekesnő a Borsnak.

Vajon képes lesz-e a lány fejleszteni jövőbe látó képességét a későbbiekben, és a bajba jutók segítségére lehet idejük korán? Ha igen, reméljük nem a film sémája elevenedik meg, hanem szuperhőst avatunk majd.

Nagy Adrienn – Tényleg a jövőbe lát? nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Nagy Adrienn

Nagy Adrienn – 3. döntő

2012. március 31. 0:02.
Nagy Adrienn

Nagy Adrienn – 2. Döntő

2012. március 23. 23:41.
Nagy Adrienn

Nagy Adrienn – Döntő 1. adás

2012. március 16. 23:47.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Megaház és környéke

Már a tehetségkutatóra való válogatás előtti időszak is a felkészülésről szólt a Megasztár döntőjébe jutottak számára. Ez a hajtás a ...