2012. október 26. 12:49.

Nádas György nem bírta tovább magába fojtani a problémáit, kitálalt a Blikknek. A színész-humorista súlyos anyagi gondokkal küszködik.

Nádas elkeseredve mesélt súlyos anyagi problémáiról. Nincsenek az utóbbi időben fellépései, amiből élhetne, már benzinpénzre is alig futja az ismert művésznek. Ráadásul a háza is veszélybe került, mert annak fenntartási költségeit sem képes kifizetni.

A Mikroszkóp Színpadon történt vezetői váltás miatt nincsen Nádas Györgynek munkája. A lapnak azt nyilatkozta, hogy már hosszú ideje nem mosoly, mivel nincsen rá oka. Legutoljára Az őrület határán című kabaréban tudott fellépni, a műsort Gesztesi Károllyal csinálták.

Azt mondta, amióta megszűnt a Vidám Színpad, az idősebb, 40-es és idősebb generáció számára nemigen van szórakozási lehetőség. Ők azok a korosztály, akik a kabarén nőttek fel, és a legtöbben nem tudnak azonosulni a stand up comedy stílusával.

Nádas György: anyagi gondjai vannak..

Nádas György: anyagi gondjai vannak..

Egyetlen bevételi forrása van most a színész-komikának: szerepet kapott a Jóban-rosszban című sorozatban, amiben egy műkereskedőt alakít.

Nádas amiatt is szomorú, hogy fia nem talált itthon munkát, és családjával a Kanári-szigetekre költöztek, így nem láthatja unokáját, Olivért. Nagyon sajnálja, hogy a mai fiataloknak nincs hazánkban munkalehetőség, és emiatt külföldre kell költözniük.

Nádas György súlyos anyagi gondokkal küszködik nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Zámbó Krisztián a hangokat, Matolcsy György a számokat nem találja : )

Zámbó Krisztián vs. Matolcsy György

2012. november 23. 14:14.

Dorkáéknak anyagi gondjaik vannak

2010. november 25. 11:18.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Alekosz eladja mindenét

A Való Világ negyedik szériájának egykori győztese, Alekosz  úgy döntött, megszabadul a nyereményeitől, és mindent pénzzé tesz. Komoly az összezörrenés ...