Nádas György súlyos anyagi gondokkal küszködik

Nádas György nem bírta tovább magába fojtani a problémáit, kitálalt a Blikknek. A színész-humorista súlyos anyagi gondokkal küszködik.

Nádas elkeseredve mesélt súlyos anyagi problémáiról. Nincsenek az utóbbi időben fellépései, amiből élhetne, már benzinpénzre is alig futja az ismert művésznek. Ráadásul a háza is veszélybe került, mert annak fenntartási költségeit sem képes kifizetni.

A Mikroszkóp Színpadon történt vezetői váltás miatt nincsen Nádas Györgynek munkája. A lapnak azt nyilatkozta, hogy már hosszú ideje nem mosoly, mivel nincsen rá oka. Legutoljára Az őrület határán című kabaréban tudott fellépni, a műsort Gesztesi Károllyal csinálták.

Azt mondta, amióta megszűnt a Vidám Színpad, az idősebb, 40-es és idősebb generáció számára nemigen van szórakozási lehetőség. Ők azok a korosztály, akik a kabarén nőttek fel, és a legtöbben nem tudnak azonosulni a stand up comedy stílusával.

Nádas György: anyagi gondjai vannak..

Nádas György: anyagi gondjai vannak..

Egyetlen bevételi forrása van most a színész-komikának: szerepet kapott a Jóban-rosszban című sorozatban, amiben egy műkereskedőt alakít.

Nádas amiatt is szomorú, hogy fia nem talált itthon munkát, és családjával a Kanári-szigetekre költöztek, így nem láthatja unokáját, Olivért. Nagyon sajnálja, hogy a mai fiataloknak nincs hazánkban munkalehetőség, és emiatt külföldre kell költözniük.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: