Műthetetlen Bajor Imre agydaganata

Súlyos agydaganata van Bajor Imre színművésznek. A színész már Kínát is megjárta a gyógyulás reményében, de onnan hamar hazajött, mert nem érzett javulást a távol-keleti gyógymódoktól.

Az agydaganatoknál általában a leghatékonyabb megoldás, ha a tumort eltávolítják, ám Bajornak nagyon rossz helyen található meg, nem merik megműteni. Ennek ellenére az ismert színész egyre jobban érzi magát – írja a Blikk.

Műthetetlen Bajor Imre agydaganata, a tumor olyan rossz helyen található meg, hogy nagyon kockázatos lenne a műtét, valószínű, hogy nem élné túl. A színész nem adja fel a harcot, különféle módokat is kipróbáltak már, hogy meggyógyuljon. Az elmúlt időszakban jobban érezte magát Bajor, újra tudott beszélni, közérzete is sokkal jobbá vált, és újra képes volt mozgásra. A Blikknek Bajor egy ismerőse elmondta, hogy Imre már több agyi műtétekre specializálódott orvossal vette fel a kapcsolatot, de nem szolgáltak neki jó hírrel, ugyanis a daganat az agytörzsön található, emiatt inoperábilis.

Mivel a műtét során szinte nem is lehet megközelíteni a területet, ezért nagyon kockázatos, Bajor nem is vállalkozott rá, idegsebész segíti a művész úr gyógyulását. Az agytörzsön található a légzés és a keringési központ, ezért nagyon kockázatos minden olyan műtét, amelyet az agytörzsön kellene elvégezni.

Bajor Imre súlyos beteg, mindent megpróbálnak, hogy a művész úr jobban legyen

Bajor Imre súlyos beteg, mindent megpróbálnak, hogy a művész úr jobban legyen

Dr. Vargha Zoltán, Bajor orvosa elmondta, hogy habár nem annyira rég nem sok időt jósoltak a színésznek, mára már sokkal jobb formában van. Biorezonanciára jár, ez az eljárás ötvözi a hagyományos és az alternatív gyógymódokat. Különféle lúgosítóés immunerősítő  készítményeket adnak neki, amelyeknek hála sokkal jobban mozog. Bár még járókeretet használ, de már érezhető a javulás.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: