Műsorvezetők és mentorok 2011-ben

Felbuzdulva az X-faktor első szériájának nagy visszhangján, rengetegen küldték el jelentkezésüket az ősszel induló, második évadba. Annak ellenére, hogy a válogatásokon csak a 16. életévüket betöltöttek érvényesülhettek, így is több ezrek fakadhattak dalra az ítészek előtt. Bár a tavalyi idény is igen népszerű volt, a csatornát még is meglepte ez a nagyfokú érdeklődés.

S noha a jelentkezés már lezárult, a férfi műsorvezető személyét még mindig homály fedi.

Sokak szerint az első szezon sikeréhez nagymértékben hozzájárult a Keresztes Ildikó, Gesztesi Péter, Nagy Feró, Malek Miklós mentor-négyese. Az RTL klub is hasonló képpen vélekedhetett, lévén, hogy mind a négy ítészt megnyerte magának a 2011-es idényre is. Bár félő volt, hogy Geszti nem tudja elvállalni a felkérést, mert a tavalyi széria során ráébredt arra, mennyire hiányzik az életéből a zenélés, s a műsor befejeztével több zenei projektbe is belefogott. Ennek ellenére olybá tűnik, hogy a fiatal tehetségek patronálása épp olyan fontos a számára, ezért ismételten elfoglalja helyét a mentorok asztalánál. De vajon megszokott székéhez ismét megkapja a lánykoszorús hadosztályt?

Hasonlóan elfoglalt Sebestyén Balázs is, aki ezúttal túlon túl nyakig ül a munkában: a Class FM-en futó Morning Show mellett Balázs elvállalta egy hamarosan debütáló vetélkedő játék vezetését is, így az X-faktorra már nem jut ideje. A második évadban így hát Ördög Nóri oldalán új partnert köszönthetünk majd – akinek kilétéről a csatorna egyelőre még nem adott tájékoztatást. Kíváncsian várhatjuk tehát, hogy a műsor szerkesztői egy már bevált műsorvezetőt adnak mellé, vagy egy új üdvöskét dobnak-e be a mély vízbe. Ugyanakkor az sem kizárt, hogy Nóri egyedül fogja vinni az adást – habár ez esetben a színpadtól a lihegőig elérve nem csak a versenyzőknek kell kifújniuk majd magukat.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: