Muri Enikő videó – 8. döntő

Muri Enikő kisfilmjéből kiderült, hogy Szirtes Tamás egy főszerepet ajánlott fel egy színdarab erejéig Enikőnek. Tulajdonképpen erről szólt a kisfilm is, hiszen ez egy hihetetlen lehetőség Enikő számára, ezt Nagy Feró (mentora) is megjegyezte. Enikő első dalként egy amerikait választott, a show végére tartogatta a magyart.

A mentoroknak egyáltalán nem tetszett az első produkció, inkább nevezték biztonsági, illetve bizonytalan éneklésnek az első dalt. Természetesen Nagy Feró mentora megvédte, igazából kényszerből is dicsérnie kellett. Ez persze természetes, hogy minden mentor megvédi saját “gyermekét”

Muri Enikő első dala

Muri Enikő magyar slágere

Hasonló bejegyzések..

6 hozzászólás

 1. Krisztike szerint:

  Muri enikonek nagyon jo hanglya van eppen ezert is kerult be a legjobb 3 finalista koze. Egy szeruen hihetetlenul jo hangal van megaldva nagy kedvencem voot kar hogy nem ó nyerte meg az x faktort sokkal jobban megerdemelte volna mint az a hulye kocsis tibor. De szineszeti palyalya ami persze most indult be remekul sikerult neki. Csak annyit enci sose felegy hogy kocsis tibitornal szazszor jobb vagy aki a csillagszuletikbe nem nyert az az x faktorba se nyert.

 2. anna szerint:

  Nagyon remekem enci nyer
  megerdemli

 3. Molnár Márta szerint:

  Szerintem a Keresztes Ildikó inkább szinésznőként folytassa ezután a munkálatait,mert az X factorban elég gáz!!!!

 4. csiszer edina szerint:

  Apukám kedvence vagy és gratulálunk neked Enikő

 5. Székely Zoltánné szerint:

  Mind a két X faktorban, minden énekestől azt várták a mentorok,hogy át tudja adni az érzést a dalban,vagyis hogy átérezzék amit énekelnek. Ez Enikőnek még nem sikerült, csak a hangerőt srófolja. A hangja elég jó. de, akkor most mégsem számít, hogy “átadja”-e a dalt? mert szerintem semmit nem ad át csak kiabál. Vagy akkor nem abban van az x faktor, aki ezt is tudja?

 6. Toth Lászlóné szerint:

  Gratulálok a tegnapi szereplésed fergeteges volt. Szívből kívánom hogy nyerd meg az XFAKTORT.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: