Muri Enikő videó – 3. élő show

Nagy Feró Muri Enikőt sem kímélte, mint minden mentoráltjával, lányával, vele is nagyon szigorú volt. Enikő egy kis gondolkodás után mindenben egyetértett mentorával, és megfogadta a tanácsait. Bár érzékeny, tehetséges és lírai hangú énekesnőről beszélünk, Enikő most megmutatta, mennyire tud rockos lenni. Enikő Pink egyik dalát adta elő.

Malek Miklós egyértelműen dicsérte a produkciót, az elmúlt este legjobb női hangjának nevezte Enikőt. Ildikó azért megjegyezte, hogy a rockot nem kell “ilyen szép hanggal” énekelni. Többségében egyébként a mentoroknak és a rajongóknak is tetszett.

Ördög Nóri kiszedte a lányból azt az információt, hogy a rockestés, szombati show előtt szakított Enikő párjával, és talán ennek köszönhető, hogy őszintén ki tudta tombolni magát. Legalább is ő ezt nyilatkozta az élő show-ban.

Muri Enikő éneklése

Hasonló bejegyzések..

6 hozzászólás

 1. marika szerint:

  nagyon jó voltál csak így tovább

 2. Zoli szerint:

  Szia Enikő !
  Gratulálok csodás volt a produkció . Csak így tovább és nyolc lépésből az álmod meg is van . Szorítok nagyon , persze szavazni sem felejtek !

 3. Fruzsi szerint:

  Szia Enikő! Azt kivánom, hogy TE nyerd meg a versenyt mert megérdemled!! Kitartás! Mert ez a lehetőség csak egyszer van!
  Bármit mond a zsűri mi látjuk rajtad az őszinteséget!
  A családom is neked szúrkol! Apa , anya és a 6 éves tesóm Erik!Várunk szombaton!!

 4. Tamás szerint:

  Verával ketten viszitek a hátatokon a műsort. Miattatok nézem. Istenien jók vagytok!

 5. Skykler szerint:

  Enikő ez a dal is nagyon jó volt.Gesztivel ne törödj! A guta foglya lassan megütni.Nyerd +.sokan fogunk rád szavazni.Nagyon várom már a szombatot.

 6. Mono szerint:

  Dudcsuu: Muri Enikő tegnap Pink U + Ur Hand című nótáját énekelte

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: