Muri Enikő szobája képekkel, videóval

A legjöbb 12 x-faktor döntős élete megváltozott, amióta bekerültek az élő adásokba. Mint tudjuk, az RTL Klub tett azért, hogy a tehetségek luxus körülmények között gyakorolhassanak a szombati megmérettetésre. Ezúttal Muri Enikő szobájába látogatunk el, aki megengedte a betekintést. Gyere és barangolj el Enikővel.

Az első gondolata a fiatal énekesnőnek az volt, hogy mivel ketten lesznek egy helyiségben, így lesz este kivel beszélgetni, ami örömmel töltötte el. Az ember ugye társas lény, és ez még jobban igaz Enikőre. Az idegen környezet nem szokatlan számára, hiszen lakott már egyedül Budapesten, kollégiumban.

A x-faktorok napjai igen pörgősek, hiszen minden napra meg van a szigorú program: stylist, kozmetikus, fodrász, gyakorlás és munka. Mellette ugye étkezni is kell valamikor, ez általában kollektíven zajlik a Corvin sétány lakói között. A kimerítő és fárasztó nap után Enikő a zuhanyzóban ereszti ki a gőzt, ahol ellazulhat egy picit, majd azzal a tudattal alszik el, hogy még előtte felhívja a számára fontos embereket.

Enikő minden nap lelkesen megy táncórára, énekórára, és komoly elhivatottságot érez éneklése iránt, ezért szigorú magával szemben. Muri Enikő a versenyzők közül a legtöbbet Demes Tamással, a Rocktenors-szal és Tarány Tamással lóg, velük szeret lenni. Nézd meg az alábbi kis riport videót is, majd lájkolj a videó alatt!

Videó Muri Enikő szobájáról

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: