Muri Enikő interjút adott rajongóinak

Muri Enikő sokak kedvence lett már a tavalyi x-faktorban is. Legutóbbi szerepléséről ITT nézheted meg a videót. 2011-ben is továbbjutott a válogatásokon (sokak örömére), de idén sokkal többet remél Enikő. Oldalaink hozzászólói között többen szurkolnak a fiatal lánynak, sokan viszont már előítéleteket alkotnak vele szemben.

Pl. “idén biztos azért kerül a döntőbe, mert tavaly is jelentkezett”.

A zene.hu szerkesztősége meginterjúvolta Muri Enikőt, melyet most mi is közzéteszünk.

Muri Enikő interjú..

Kérdés: Mit vársz most, és mit vártál az első verseny előtt az X-Faktortól?

Válasz: Ugyanazt várom, mint tavaly, hogy az X-Faktor ad egy olyan lehetőséget, amely által megmutathatom magam, és az éneklésből élhetek meg. Amikor megláttam a jelentkezésre felhívó üzenetet, azonnal tudtam, hogy idén is megpróbálom.

Kérdés: Kétségtelen, a kudarcból is lehet tanulni. Te miben fejlődtél a kiesésed óta, és mit tanultál a csalódásból?

Válasz: Tavalyhoz képest sokkal összeszedettebb lettem, jobban koncentráltam a feladatra. A válogató után mondtam is az édesanyámnak, mennyivel tudatosabban, érettebben készültem az idei X-Faktorra. Tavaly minden új volt, idén már tudtam, mire kell számítanom, sokkal komolyabban vettem. Mind dalválasztásban, mind pedig lelkileg jobban odafigyeltem a válogatóra is. A tavaly történtek miatt is úgy gondoltam, meg kell mutatnom, hogy fejlődtem egy év alatt, és nagyon kíváncsi voltam a mentorok véleményére, ők látják-e a változást.
(szerkesztői megjegyzés: szerintem tavaly is épp olyan jó volt, mint idén, korábbi kiesése ezért rejtély marad..)

Kérdés: Áruld el mivel telt a 2011-es X-Faktor színpadra lépés előtti napjaid? Milyen érzésekkel készültél?

Válasz: Többször elénekeltem a dalt, igaz, csak egy héttel előtte döntöttem el végül, mit szeretnék énekelni. Nagyon koncentráltam, és minden idegszálammal arra figyeltem, ami előtt állok. Ez járt mindig a fejemben. (nézd vissza ITT Enikő éneklését videón)

Kérdés:  Hogyan értékeled az idei első produkciódat?

Válasz: Tudom, hogy voltak hamiskás hangok, és lehetett volna jobban is énekelnem, de remélem látták a mentorok a fejlődést.
(Szerkesztői megjegyzés: a rajongóknak nagyon tetszett az előadás és az éneklés is egyben..)

Kérdés: Mivel töltötted az elmúlt egy éved?

Válasz: A József Attila Színházban, a Szegény gazdagok című darabban játszottam, ének- és tánckaros voltam. Mellette voltak fellépéseim is, többek között az édesapámmal alapított közös zenekarral. Nagyon sok új dalt is megtanultam, már csak azért is, hogy tudjam, hol vannak a határaim a hangomban.

Kérdés: Szerinted mi kell neked ahhoz, hogy sikeres énekesnő legyél?

Válasz: Egy olyan lehetőség, mint az X-Faktor
(szerkesztői megjegyzés: ez egy diplomatikus válasz volt 🙂 )

Nos, mint tudjuk, Muri Enikő továbbjutott a válogatásokon. Ha szeretnéd, hogy eljusson a döntőig Enikő, jelezd egy LIKE (tetszik) gomb megnyomásával, vagy oszd meg az interjút 🙂

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: