Mr. Joe az első középdöntőben kiesett

8 tehetséges fiatal méri össze magát május 7-én. Elsőként Mr. Joe mutatta meg, hogy mire képes énekhangjával. Erőteljes indításnak lehettünk tanúi, ugyanis Tom Jones egyik dalával készült, és azt adta elő. A zsűri véleménye nem volt egybehangzó, ezt a pontok is mutatták. Mr. Joe 30 pontot kapott a zsűritől, de tudjuk, hogy a nézők is szavazhatnak rá sms-ben. Nézd vissza a szereplését megint!

Elsőként kezdte meg a show-t, és sajnos ez volt az utolsó szereplése, ugyanis Mr. Joe kiesett a versenyből.

Mr. Joe – I’m Alive (Tom Jones)

Hasonló bejegyzések..

6 hozzászólás

 1. Éva szerint:

  Egy magyar tehetségkutatáson miért pont egy olyan magyar tehetségnek kellett kiesni, mint Mr. Joe? Nekünk miért nem kell a magyar tehetség, aki már külföldön több éve bizonyított? Mr. Joe-hoz képest Timi Chen egy “nyávogós macska”, aki hamisan is énekel! Ez kell nekünk?

 2. Erika szerint:

  Fantasztikus Mr Joe! Reméltem, hogy ő fogja megnyerni a Csillag születik döntőjét is, nagyon sajnálom és egyben nagy tévedésnek tartom mind a zsűri, mind a közönség részéről, hogy nem juthatott tovább. Ha a közönség nem is tud szakmai szempontból dönteni, legalább a zsűrinek nem kellett volna ilyen gyengén pontozni.

 3. Schwarcz Anikó szerint:

  Teljesen egyetértek Éva! Jómagam is a zenei szakmában vagyok, és már az előző válogatáson is megbotránkoztunk a férjemmel. Tényleg nincs füle a magyar lakosoknak? Timi Chen nagy sztár lehetne pár év múlva, ha jól kiképezteti a hangját, de egyenlőre nem tud vele mit kezdeni. Joe fenomenális! Teljesen kiképzett hang! Talán neki nincs is szüksége erre a műsorra hogy felfedezett legyen. Akárki nyeri is meg ezt az élő show-t, ő akkor is befutó lesz!

 4. Domokos Erzsébet szerint:

  Nagy meglepetést és egyben csalódást is okozott Mr. Joe kiesése. Őt tartottam az egyik legjobbnak, profibb szerintem már nem is lehetne. A versenyben marad viszont még legalább 2-3 olyan előadó(k), akiknek biztosan előtte kellett volna kiesniük.
  Nagyon remélem, hogy ezzel ő még nem fog eltűnni, és lesz támogatója a továbbiakban is.

 5. Fehér László szerint:

  A Te a sztár.hu oldalon meg található Mr.Joe

 6. Füssiné dr.Csépányi Éva szerint:

  Mr.Joe kiesésén megdöbbentem. Ilyen karaktereket ekkora hanggal – csak eldobálunk? Különösen ha összevetem az amúgy rendkívül helyes, kedves kínai-magyar lány mai “teljesítményével”- csak a kemény botfűlűek nem hallották, mennyire hamis volt több helyen. Vagy elég volt a nézők szerint a dalválasztás ? Szomorú lenne…
  Ha volna rá lehetőség, szívesen megírnám Joe bácsinak a véleményem, ha tudnak segíteni ebben, megköszönném. Sokan szorítottunk érte,és szívesen meghallgatnánk őt élőben is, ha van hol. Ha nincs, majd szerzünk! Szuper voltál, Joe bácsi, remélem, találkozunk még Veled!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: