Mire számíthatsz a 2011-es x-faktor versenyen?

Bár nem adtunk hírt róla, az összes médiában, rádióban, tv-ben, újságban, még a csapból is az folyt, hogy a magyar x-faktor a nagy sikerre való tekintetre megismétli önmagát. Vagyis 2011 is az x-faktor éve lesz, az RTL Klub megrendezi a második szériát. A nagy nevek hallatán – mint például Vastag Csaba, Wolf Kati, Király L. Norbi, Janicsák Veca – a jelentkező névsora rekordértékeket számlált.

Az x-faktor 2011.-es versenyére a jelentkezés lezárult!

Az X-faktor rajongói klub idén sem marad el a tájékoztatásról, így oldalunk közössége idén is számíthat ránk. Folyamatosan hírt adunk az újabbnál újabb eseményekről, koncertekről, meg persze magáról az x-faktor 2011.-es versenyről is. Lesznek továbbra is videók, sőt, ha figyelmesen követsz minket a facebook-on, illetve oldalunkon, akkor megtudhatod, milyen nyereményjátékban vehetsz részt. Igen, jól olvastad:

Lesz nyereményjáték is!

ahol értékes nyereményekhez juthatsz majd hozzá. Érdemes ezért elmentened oldalunkat a kedvencek közé, írd fel, jegyezd fel és

Csatlakozz a Facebook Közösséghez

Ezek azért szükségesek, hogy biztosan ne maradj le az értékes információkról, no meg persze a nagy nyereményjátékról sem.

Amíg az x-faktor készülődik, addig is csatlakozz a Csillag Születik nyereményjátékunkhoz.

Egyet elárulunk: az x-faktor nyereményjáték még nagyobb lesz, több és értékesebb ajándékokkal. Készülj fel már most, és csatlakozz a közösségünkbe! Szavazz, hogy milyen nyereményt szeretnél a 2011-es x-faktor verseny játékában!

[poll id=”5″]

Hasonló bejegyzések..

4 hozzászólás

 1. Imre Annamaria szerint:

  Nagyon remélem hogy tényleg az győz akiben meg van az igazi X és az őszinte belülről fakadó tehetség fog győzelmet aratni,szivemből kivánok minden versenyzőnek kitartást és sok sikert.

 2. Dibusz Mária Magdolna szerint:

  Nagyon várom a sok tehetséget, kellemes szombat estéket kivánok minden X faktor nézőnek

 3. kai45 szerint:

  A fero a legjobb zsuri kai uzenete es TVje nezetek a Sziliment a Boomerang film osszefoglalokal reszek es reszletek valamint epizodok meg talalhatok a facebokk keresesben ha beirja hogy:Szilimen kalandja2evad mert mar ott tartok

 4. Kerezsi Lászlóné szerint:

  Bizom a zsüri szaktudásűban,hogy csak a legjobbak kerülnek ki a Csillag születik 3.-ból !! <3 🙂

  gita52

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: