Milyen az új Csillag Születik?

Írd meg a műsor ideje alatt, hogy szerinted milyen a csillag születik 2011-ben. Milyen a műsor, mennyire színvonalas, illetve jellemezd az adásban látott versenyzőket. A mai nap a második válogatást láthatjuk, ahol szintén megmutatkozik, ki az, aki valóban vele született tehetség, és ki az, aki csak ezt hiszi saját magáról és a produkciójáról.

Te inkább az énekeseket kedveled, vagy a táncosokat? Versmondás, érdekes mutatványok? Melyik a kedvenc kategóriád? Mi az, amiben Te is jelentkeztél?

Megannyi kérdés van, amire itt és most megadhatod a választ, csak szólj hozzá a lenti hozzászólás funkcióval. Mondd el másoknak, mit gondolsz, mi a véleményed akár egy másik hozzászólásról. Tartozz Te is a Csillag Születik Rajongói Klub Közösségébe. Mitöbb, ha egy pendrive-ot szeretnél nyerni, akkor regisztrálj a nyereményjátékra.

Hasonló bejegyzések..

3 hozzászólás

  1. jankaa szerint:

    hát jo…de nem jutott tovább Farkas Gyuri pedig sztemazvoolt a legjobb!!szal HAJRÁ LÁSZLÓ ATTILA:)

  2. miért szerint:

    Színjáték a köbön! Pénz, pénz, pénz! Csak ez számít a csatornának, nem pedig a valódi tehetség. Nem vitatom, hogy akik továbbjutnak, tényleg tehetségesek, csak éppen nem ezeknek a marharépáknak kellett volna lehetőséget adni, akik szerepelnek. Sajnos az a régi ki mit tud? már a múlt, most csakis a nézettség számít. De ki mondja azt, hogy az embereket a tényleges vállógató nem érdekelte volna. Ne degradálják le az emberek intelligenciáját és ízlését!

  3. valaki szerint:

    Hát nem tudom.. Meg kell mondjam, hogy az x-faktor után én sokkal nagyobb durranásra számítottam. Ehhez képest elég lapos volt eddig a műsor. Talán, majd ha beindul az élő adás, akkor jobb lesz..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: