2012. október 17. 14:57.

Úgy tűnik, óriási sikerrel indult első útjára hazánk új tehetségkutató showműsora, a múlt héten rajtoló The VoiceMagyarország hangja. Sokan már a jegyekről is érdeklődtek, annyira várják az élő felvételeket. De mikor is várható élő adás?

Jó kérdés!

A The Voice-ot nagy várakozások előzték meg, rengetegen voltak kíváncsiak az új tehetségkutatóra. A műsor, amely nem a rossz hangúak beégetéséről és a fura fazonok felvonultatásáról szól – máris óriási siker, szinte mindenki pozitívan csalódott a műsorban.

A műsor oldalára érkező kommentek között több olyan is van, aki állítja, már el is felejtette a rivális X-faktort, és inkább ezt fogja figyelemmel kísérni. Bár még alig indult el a műsor, sokan már érdeklődtek az élő felvételekről, hogy mikor lesz, és hol lehet majd jegyeket vásárolni.

Az elmúlt adás versenyzőit videón az alábbi linkeken tudod visszanézni:

Mohamed Fatima - Karai Anna - Gájer Bálint - Bakonyi Zsolt - Pleszkán Écska - Schwartz Dávid - Szécsi Böbe - Szécsi Saci

További Voice híreket itt érhetsz el

Szóval mikor is lesz a Voice első élő adás?

Sajnos jó hírrel ezzel kapcsolatban nem tudunk szolgálni, mert ezt még nem árulták el. Könnyen előfordulhat, hogy erre csak a jövő évben kerül sor. A TV2 szóvivője, Koltay Tamás pontosan még azt sem tudta megmondani, hogy hány élő showt terveznek. Mivel egy-egy adásban úgy tűnik, hogy nyolc jelölt jut tovább, a mesterek pedig összesen negyvennyolc énekes-jelöltet keresnek, így november 16-ig biztosan felvételről láthatjuk a továbbjutókat.

The Voice Mesterek - A zsűri: Malek Andrea, Caramel, Somló Tamás, Mező Misi

The Voice Mesterek - A zsűri: Malek Andrea, Caramel, Somló Tamás, Mező Misi

A negyvennyolc továbbjutó ezután párbajozni kényszerül, ugyanis csak tizenkét énekes folytathatja tovább a döntőben, a Bors információi szerint ezek szintén felvételről lesznek láthatóak. Ez szintén körülbelül hat hétig fog tartani.

Ezek fényében december közepe előtt pedig semmiképpen sem lesz élő műsor, nagyon úgy tűnik, hogy a The Voice élő adásai jövőre várhatóak. A jegyekért pedig úgy tűnik, ráér majd 2013 elején tolongani.

Ha Téged is érdekel a The Voice, nézd minden péntek este a TV2 műsorán!

Mikor lesz a The Voice első élő adása? nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Szécsi Böbe és Helmeczi Bianka a 3. párbajon (fotó: voice.hu)

Voice 3. Párbaj, újabb 6 továbbjutó

2012. december 8. 9:46.
Szécsi Böbe

Szécsi Böbe Mező Misi csapatában

2012. október 12. 22:33.
Bányai Miklós

Bányai Miklós lesz a Voice riportere

2012. július 20. 19:59.
Kovács Ákos mentor lehet az X-faktorban

The Voice egyik zsűrije Ákos lesz?

2012. június 27. 11:06.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Elhunyt Komár Laci

Komár László évek óta súlyos, gyógyíthatatlan betegségben szenvedett. Az énekes ma, október 17-e hajnalban hunyt el. 67 éves volt. Komár ...