Miért jó online nézni filmeket?

Amióta megjelentek az online filmnézős oldalak, azóta valamennyire visszaszorultak az illegális letöltések. Bár ma már a televízióval is lehet műsorokat rögzíteni, sok csatorna sok filmet nem tűz műsorára, DVD-n pedig nem lehet megkaparintani őket.

Filmnézési lehetőségek

Filmeket nézhetünk tévén, számítógépen, de ma már táblagépen és okosmobilon is egyre többen kapcsolódnak ki ilyen formában. A kis képernyő azonban nagyon megterheli a szemet, főleg egy több órás mozit nézni így igazi kihívás. Nem is beszélve arról, hogy a legtöbb mobil és tablet nem bírja a tempót, és közben lemerül.

A filmeket meg lehet venni DVD-n, Blu-rayen, és akkor a miénk lesz az idők végezetéig. Sokan azonban csak akkor vásárolnak filmet, ha akciós, ha olcsó, vagy ha a kedvenc filmjükről van szó. A hazai filmletöltés szabályozása elég ingoványos talajon van. Bár konkrétan nem büntetik a magánembereket a letöltésekért, jobb nem piszkálni az alvó oroszlán bajszát. Ha nincs olyan tévénk, amivel rögzíthetjük a vetített tartalmakat, akkor még mindig nézhetünk filmeket az interneten úgy, hogy semmit sem kell letöltögetnünk.

Az online filmnézés gyors, egyszerű és nem kell sem telepíteni, sem letölteni semmit

Az online filmnézés gyors, egyszerű és nem kell sem telepíteni, sem letölteni semmit

Az online filmnézés

Legyen szó horrorról, keresztény témájú filmről vagy éppen fantasyről, újról vagy régiről, ismertről vagy kevésbé ismertről, az interneten a legtöbb mozi megtalálható. Régi, elfeledett darabok is, rétegfilmek, művész mozik. Az online filmnézés egyszerű, csak be kell írni a keresőbe a film nevét és azt, hogy online. Semmiféle file-t nem töltünk le a gépünkre, mégis élvezhetjük a mozgóképet. Néhány darabot meglehetősen nehéz megtalálni (ha ugyan megvan), és sokszor el lehet veszni az online filmes oldalak reklámtengerében, de egy kis kutakodással bármi elérhető. Az online filmnézéssel nem terheljük a számítógépet sem.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: