2011. szeptember 23. 16:35.

VV Annamária Villa lakó társait és a nézőket egyaránt foglalkoztatja, miben merül ki a fura kategóriában bekerült Annamária furcsasága. Fagyos tekintete és szenvtelen stílusa miatt lakótársai folyamatosan támadják – mondván, hogy csak színészkedik a villában elfoglalt karaktere miatt. Egy barátnője a lány védelmében elmondta, hogy a villa furájának viselkedése valóban álca, mely mögött mély seb húzódik: tizennégy esztendős korában önként maga mögött hagyta szüleit, mert úgy gondolta egy nevelőotthonban jobb sora lesz.

Két évvel később áldott állapotba került ez intézetben, a gyermek apja azonban teherként tekintett a kis jövevényre,  és a lány szülei úgy szintén. Nem maradt más lehetősége, így Annamária születése után csecsemőotthonban adta kislányát, akit három évvel később egy család örökbefogadott – édesanyja azóta nem látta, de reménykedik, hogy később a kislány felkeresi majd őt.

Miért fura a VV5 fura lánya, VV Annamária? nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=18 w=100 h=100 float=left]Még szinte a villában visszhangzik az előző széria lakóinak hangja, múlthét szombaton öt új lakót szavaztak ...