Mészáros János Elek – 1. Döntő

Mészáros János Elek volt az, akinek éneklésén sokan elérzékenyültek a válogatásban, még maga Lilu is, amit Nóri mindig szóvá tesz azóta is, így tette az 1. döntőben is.

Elek olyan nagyot énekelt, hogy vastapsot kapott, még a zsűri értékelése se tudta ezt leállítani.

Hihetetlen nagy szívvel és lélekkel énekelt Pokorny Lia szerint. Hajós András úgy véli, a dal megtisztul a tehetséges énekes előadása alatt. Hernádi Judit meglepődött, hogy egy ilyen dalon is meg lehet hatódni.

Opera az RTL Klubon, szombat este élőben, ez Kultúrmisszió – nyilatkozta Puzsér Róbert, aki pozitívan értékelte a produkciót, ebbe nem tudott belekötni.

Pontszámok: 8 + 8 + 8 + 6 = 30.

Mészáros János Elek éneklése

Hasonló bejegyzések..

13 hozzászólás

 1. Kajóka szerint:

  Kedves Mészáros János Elek!
  Gratulálunk a mai továbbjutásához. Valóban gyönyörű hangja van. Azt javasoljuk, hogy a jövő hétre olyan dalt válasszon vagy fogadjon el, amely a mai dalnál több lehetőséget ad arra, hogy a korábbiakhoz hasonlóan megszólaljon hangjának valódi sokszínűsége. További sikereket kívánunk!

 2. jani szerint:

  Igaz,én a rockot kedvelem de még nekem is tetszett.Gyerünk előre,csak így tovább

 3. Jutka szerint:

  Kedves Mészáros János Elek! Nagyon szépen énekelte ezt a gyönyörű dalt. Én a rajongója vagyok!Kívánok sok sikert és kitartást!

 4. keri szerint:

  Gyönyörű, gyönyörű, szívet melengetően hátborzongató!Nem szabad veszni hagyni e kiváló tehetséget!Ilyenek kellenek magyar ország hírnevét öregbíteni!Ezért és hasonló minőségű kiválóságokért ülök le a TV-t nézni!Na és a Napló című műsorért.

 5. Kecsó szerint:

  Ez gyönyörű volt!!! Sok sikert kívánok Neked!

 6. adri szerint:

  EZ JÓ VOLT? MENNYEN A NÓTA TÉVÉBEN EZ NEM IDE VALÓ! TAKARODJON HAZA! 🙂

  • gyugyu szerint:

   adrika! Már a hozzászólásodból is látszik, hogy te egy újságot nem a kultúrrovatnál kezdesz el olvasni. Maradj annál a dolognál, amihez értesz, bár úgy érzem, nem kell nagyon válogatnod!

  • hmarcsi75 szerint:

   Kedves Adri!
   Először tanulj meg írni, aztán tanuld meg, hogy mi a különbség a nóta és az opera között. Ha ez megvan, akkor majd hazaküldhetsz bárkit, akit szeretnél

  • Gigi szerint:

   Ostoba liba vagy.Tanuld inkább a helyesírást. /pl.menjen/

  • Marcsi szerint:

   Kedves Adri!

   Szerintem Mészáros János mindegy milyen műfajt énekel: nótát, népdalt vagy operát, stb., mindegyiket gyönyörűen és tisztán énekli. Én nem szeretem az operát, s méginkább nem az áriákat, de János előadásában kimondottan élveztem. Ugyan a nótát, amit énekelt, azt nem hallottam, hacsak nem a Csitári hegyek alatt című népdalra céloz és arra mondja, hogy nótát énekel. Mert a fenti című népdalt azt hallottam, és nagyon szépen,könnyedén, tisztán énekelte, öröm volt hallgatni.

   Üdv.: Stein Emilné Mariann. 06. 03.

  • Reka szerint:

   adrika!Remélem az éneket nem téveszted össze a prózával!
   Jó a hallásod?
   MARADJ OTTHON!!!

 7. Tusi szerint:

  Kedves Mészáros János Elek!Nekem az előadása az est fénypontja volt.Gyönyörű hangja van, nagyon muzikálisan és tisztán énekel.A szöveg érthető.A végső győzelméért izgulok!!Szeretném és akarom is ,hogy ugy legyen

 8. Mama szerint:

  Köszönöm azt az élményt amit a dal éneklése adott gyönyörü volt sok sikert csak igy tovább

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: