Mentorok Háza: négyen segítik a mentorokat

Mivel a 2012. évi x-faktor már a 3. széria, nagyjából tudjuk, hogyan fog zajlani a Mentorok Háza adásai. Ezen a területen ugyanis nem történt változtatás.

Tudjuk azt, hogy az RTL Klub az x-faktor táborhoz hasonlóan 2 adásba vágja össze azokat az eseményeket, produkciókat, türténéseket, melyek a bírák hásziendáiban zajlottak le.

Az is ismert tény, hogy az x-faktor táborhoz hasonlóan a mentorok háza adások is egymást követő szombat és vasárnap fognak lemenni.

Az elmúlt x-faktor tábor videóit, eseményeit ezen a linken találod

25 továbbjutó van 4 csoportban: a Fiúkat mentorálja Geszti Péter, a Lányokat Malek Miklós (ez már rosszul kezdődik.. : ) ), a Csapatokért Nagy Feró felel, a 28 év felettiek számára pedig Keresztes Ildikó nyújt majd segítséget..

X-faktor 2012.: Mentorok Háza ajánló..

Ahogy tehát szó volt róla, ismét x-faktor hétvége lesz az RTL Klub műsorán.

2012. Szeptember 6. Szombat: 19:30 – X-faktor: Mentorok háza 1. adás

Geszti Péter és Malek Miklós csoportjait láthatjuk fellépni. Geszti a Fiúk csoportjáért felel, segítője pedig a Class FM programigazgatója, Tiszttartó Titusz lesz. Malek Miklós a Lányokat fogja egyengetni, amelyben Tóth Gabi – a megasztár felfedezett énekesnője – lesz a partnere.

2012. Szeptember 6. Szombat: 20:00 – X-faktor: Mentorok háza 2. adás

Az x-faktor hétvége 2. napján Keresztes Ildikó és Nagy Feró kapja a főszerepet. Előbbi a 28 év felettieket segíti a Carbonfools frontemberével, Fehér Balázzsal. Utóbbi pedig a Csapatok számára nyújt segítséget az Anti Fitness Club énekesével, Molnár Tamással.

Tóth Gabi és Malek Miklós: a Mentorok Házában tanakodnak a továbbjutók sorsáról

Tóth Gabi és Malek Miklós: a Mentorok Házában tanakodnak a továbbjutók sorsáról

Tarts velünk, nálunk mindent megtalálsz! Jó szórakozást kívánunk!

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. mindenerzes szerint:

    A Tóth Gabi olyan arcokat vágott, hogy szerettem volna egy kicsi ablakban folyamatosan látni a fejét mert az külön élvezetes műsor volt :)) Tényleg rettenetes nehéz lehetett választani….

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: