Mentorok a Reggeliben

Június 17-én, csütörtökön az RTL Klub Reggeli című műsorában az X-faktor leendő mentorai voltak a vendégek. Mind a négy mentor jelen volt a vidám beszélgetésen. Elnézve őket nem kell félnünk, hogy hangulat lapos lesz a forgatások alatt. A Reggeli stúdiójában fergeteges hangulatot csináltak.

  Kezdve azzal, hogy Nagy Ferót egy miniszoknyás nővérke tolta be a stúdióba, miközben Feró mankójával X-et formázott.  Aztán folytatódott a különböző sztorikkal, amiknek hatására a műsorvezetők, Erdélyi Mónika és Hujbert Feri dőltek a nevetéstől.

Komoly dolgokról is szó esett, például hogy a mentorok mivel tudnak majd segíteni a versenyzőknek.

Keresztes Ildikó azt mondta, hogy edzői múltjára való tekintettel úgy próbálja átadni majd a tudását, tapasztalatát az versengő énekeseknek, mint egy edző a fiatal sportolónak. Ildikó magát lelkizősnek tartja, így már most készül, hogy lesznek  átsírt éjszakák egy-egy tehetség kiesése után.

Malek Miklós úgy gondolja, hogy a mentori feladattal könnyen tud azonosulni, mert külföldön munkájából adódóan eddig is segítette  a tehetségeket zeneszerzőként, zenei producerként vagy éppen hangmérnökként.

Geszti Péter és Nagy Feró elpoénkodták a kérdést, úgyhogy most nem ismerhettük meg, hogy mivel fogják segíteni a kedvenceiket. Azonban azt sikerült megtudnunk, hogy Geszti Péternek nem titkolt szándéka, hogy ha a műsor alatt valakit nagyon tehetségesnek tart, akkor az X-faktor után is egyengeti az útját.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. eniko szerint:

    hello valaszolsz

  2. eniko szerint:

    szia bisztos hogy szerec meert nekem ket testverem egyiket ugy hivjak hogy Ferike es a masikat uyg hivjak hogy Melinda engemet ugy hivnak hogy Eniko Melinda a legnagyob Ferike a kozepes es en a legkiseb.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: