Megvannak a Megasztár 5 zsűri tagjai

Végre megalakult a Megasztár 5, idei, azaz 2010-es versenyének zsűri csapata. Nagy meglepetés, hogy ismét visszatért Presszer Gábor, aki zenész körökben is jól ismert művész. Sőt a zsűri többi tagjai között is tisztelettel fogadták Picit. Nagy változás nincsen egyébként a felhozatalban, a 4-es szériában már ismert ítészek fognak dönteni az énekesek továbbjutásáról. Ha érdekel a zsűri tagok listája, olvasd tovább a cikket.

A Megasztár 5 zsűri tagjainak listája

Mester Tamás: az olyan tehetségeket keresi, várja, aki ha fellép a színpadon, egyből elvarázsolja énektudásával, táncgyakorlatával és előadóművészetével.

Eszenyi Enikő: a tehetség úgy születik, mint egy mag. Szétszórod, és akkor kicsírázik, megszületik

Friderikus Sándor: most, hogy újra felkérték, roppant kíméletlen lesz, nyilatkozta a TV2-nek.

Presszer Gábor: az ismert LGT tagja, mások szemében Pici bácsi. Azt várja, hogy igazi tehetségek lépjenek fel, de közben a zsűriben is jól fogja érezni magát, vélekedett Amerikából, ahonnan csak azért jön haza előbb, hogy együtt készítse fel és segítse a énekeseket. Meg kell dolgoznia minden versenyzőnek, hiszen Legenda csak 1 van.

Hasonló bejegyzések..

30 hozzászólás

 1. Varga L. szerint:

  Azt értem, hogy Bob Dylan, Paul McCartney…stb legenda.
  De azt nem értem, hogy aki megnyer egy magyar tévés vetélkedőt, az miért lesz legenda?

 2. mátyás szerint:

  Ezek a sorok az ún.zsüri tagokhoz szólnak,kivétel nélkül.A presser is megmutatta foga fehérjét.Csalódtam benne,és ez a megbecsülés, éljen örökké a megöregedett fejében!Szóval a Renáta eladható(azt előbb is tudtam)a bajszi az majd megnyeri az 5.m.star-t.Sehol a világon nem a kinézést értékelik,kivéve Magyarországot,hanem a tudást!Közművelt barmok.Csak egy néhány énekesféle, akiknél nem a külső számitott és számit:Andrea Bocelli,Ray Charles,Stevie Wonder,Zdravko Skender és még sokan mások!Mondja közületek bárki,hogy nem ez a valóság.Irjátok meg ezeket a sorokat valamelyik újságban,legalább nem kell törni magatokat a szenzáció halmazában.Jutalmat nem kérek ezekért a sorokért.Nekem a jutalmam az újságok hasábjain tükröződnek vissza.

 3. mátyás szerint:

  Vannak világhirű énekesek,akik vakok,akiknek a külsejük eltér az egészséges emberekétől,akik toló kocsival közlekednek.Ezek az énekeseknél nem játszott szerepet a külső.Ezek világhirű egyének,művészek lettek.A tudás dominált és dominál mindnyájuknál.Itt m.országban ilyen egyének mint a Fridi,eszőnyike és a tamara eldöntötték,hogy az a szőkére festett hajú és a bajszi versenyeznek az első helyért.A barmok tisztában voltak azzal,hogy Szij Melinda volt az egyetlen a sok jelentkező közül akinek biztos győztesnek kellett volna lennie?.Ahogy irtam is ezek csak ott valamelyik kocsmában a felöntött egyéneknél értek volna el ideglenes sikert. Egyet nem értek!Melinda mindvégig fölényesen vezetett,és az utolsó egy-két percben az állás megváltozott.Ez hogyan lehetséges?

 4. mátyás szerint:

  No nézd csak ,jelentkezik a fajtájukból egy Chülü- bülü.Talán bediliztél? Fogjál kezet azzal a mesrer úrral,mivel ahogy veszem észre,egyformák vagytok.Te pedig lélegezzél az árnyékszékházban és szivd be mélyen a hozzád illő levegőt.

 5. ChillPill szerint:

  Matyikám, keress már valahol egy papírzacskót, és ha megint utolér az írhatnék, lélegezz bele jóóóó mélyeket.

 6. mátyás szerint:

  Ezek a sorok Mester Tamáshoz iródnak,ha egyáltalán kihatásal lesz rá.Harminc éves elmúltam,de ilyen nem emberrel összehasonlitható egyénnel nem találkoztam.Van egy régi barátom-ismerősöm akit Szilveszternek hivnak.Együtt néztük a M.sztárt,majd közben megkérdezte tőlem,kit tartok a fellépők közül énekesnek,mivel sajnos csak egy van közöttük.Én azonnal mondtam,hogy a Szij Melinda.Megdicsért,amiért én nagyon boldognak éreztem magam.Hogy is ne,amikor Ő néha még filmzenét is szokott irni.Én nem is annyira a barom Tamásra haragszom,hanem arra, aki őt kinevezte ún.zsüri tagnak.Ennyire arcátlan,alacsony IKÚ-val rendelkező egyénnel mint a Tamás, az életem folyamán nem találkoztam!Szégyent nem ismerő senki!

 7. mátyás szerint:

  Ha van merszük irják meg a nevüket akik ezt a három meleg senkit a ún.zsürit kinevezte.Mi volt nálatok eldöntőknél a mérvadó a tudás vagy a meleg mivoltjuk?Az a sok kiváló zene szakértő aki itt él ezen a földön,miért nem közülük választottátok a zsüri tagokat?Erre válaszoljatok!Amennyiben nem válaszoltok,akkor azzal elismeritek az én gyanúmat.És nemcsak az enyémet!

 8. mátyás szerint:

  Az 5.Megasztárban csak egy énekes van!Az az énekes: Szij Melinda.A Többiek jöhetnének felénk utcát tisztitani.Vagy ha van kedvük bolondozni, itt van a sarki kocsma.Itt aztán megmutathatják a “tudásukat”Senkinek sem fájjon az,hogy ők nem tudnak.Igaz itt tévedtem,mivel egy picikét tőlem jobbak.A három meleg a zsüriből elmehetnének inkább melegiteni.Vagy egymást melegiteni,csak egy szoknyásat kell találni valahol az Enyikőnek.

 9. mátyás szerint:

  Presser Gábor kivételével mind a három ún.zsűri tag meleg.A fridi megölné az egyetlen Sztár énekest,Melindát.Megtenné,csak fél attól,hogy ott nem találkozik a meleggel.Lesz ott búbánatos aszottmajom amennyit akarsz.Csak ha oda kerülsz, arra nagyon vigyázz,nehogy ketten jőjjetek ki.

 10. Levente szerint:

  Tisztelt zsűri.
  Tudom, nehéz a dolguk. Két versenyző miatt főleg. Szíj Melinda egy őstehetség, aki ha győz, más tehetségektől veszi el a lehetőséget. Patai Anna meg ugyan aranytorkú, de fiatal. Ezért ajánlatom a következő: szólítsák őket a szűri asztala elé, és (Szerintem Mester Tamás erre a legalkalmasabb) mondják el a problémát. És ajánlják fel, hogy Szíj Melinda az év felfedezettje, Anna meg egy későbbi Megasztárnak eleve győzteseként indulhat, ha elvégezte az iskoláit. Akkor a második helyezett lesz a győztes. Elfogadják-e ezeket a feltételeket?! Ha igen, ők már nem versenyeznek, bar, ha akarnak, énekelhetnek. Így mindenki jól jár. Tisztelettel: Hetényi Levente.

 11. akela szerint:

  Szalai Ágnes. Igazad van!!! De mit vársz a NEOliberalis T(elavi)V 2 – től?

 12. Durbák Eszter szerint:

  Hajrá Renáta te vagy a nyerő , mert szerintem te vagy a legjobb!

 13. Durbák Eszter szerint:

  Én Tolvaj Renátának szurkolok, szerintem ő a legjobb.

 14. Szombaty Erzsébet szerint:

  A megasztár nem egy X-faktor. Sándor. Te elvagy varázsolva. Szoktad nézni az X-faktort. Na az színvonal. De a Megasztár. Az nulla. Erzsi

 15. Szalai Ágnes szerint:

  Már megint a cigányok és a külföldiek. A magyaroknak nincs jó hangú énekesük?
  ági

 16. Juhász Gyula szerint:

  Kedves Tamás.
  Azt írod, hogy olyan tehetséget keresel, aki, ha fellép a szinpadon,egyből elvarázsolja a nézőket. Hát Annácska nem az a fajta. Ő nehezen fogja megérteni, hogy miért esett ki.
  Sándor. Neked mindig igazad volt. Hát most nem. Jobb lenne Annácskának az iskolába.Annak a kettőnek volt igaza, akik Őt akarták kiejteni.

 17. laci szerint:

  lehetne jobb zsuri,minimalisan oten kene legyenek, es olyan tavol egymastol ,hogy ne tudjanak egyezkedni,jegyket adjanak es egyszerre mutassak fol, kturnak egyes tehetsegeket,atengednek gyengeket,hogy a vegen az legyen a sztar akit ok akarnak ,jo musor csak a zsuri kritikan aluli

 18. Szemester szerint:

  Én is a Presszeren csodálkozom, hogy beült ide. Az Eszenyinek ízlésficama van, neki az ilyen genya féle aberrált majmok jönnek be, meg a kisgyerekek akiknek a mama mellett meg az iskolapadban lenne a helyük. Aki igazán tehetséges és normális, azt kidobják. Ja, meg a cigányok! Azok kellenek nekik! Egyébként is gagyi szegényes a műsor, zenére sem tellett a Vígszínházban, de szerencsére ott a másik műsor ugyanabban az időben, amit lehet nézni. Hiába duplázták meg ezt, ha a zsűri ilyen dilettánsan és elfogultan dönt, ráadásul sértőek, meg hülyén viccesek.

 19. abinya szerint:

  G…talan mindegyik zsűri tag!Azt hiszik májerek,mert undorito módon küldik el aki nem esélyes.Büszkék lehetnek magukra!U….tó i….ták.

 20. mátyás szerint:

  Szoktam tévedni és csalódni is.Most is csalódtam,éspedig Presser Gáborba!Biztos voltam abban,hogy nem vállalja a zsüri szerepet.Azt tanultam az életem folyamán,hogy csakis a megfelelő ember, megfelelő helyre!Akkor itt valami nem stimmel.Tehát akkor Presser sem megfelelő.Létezik,hogy ennyit felejtett?Gondolom a kor az oka mindennek!Tamás,Enikő meg a Fridi egy csodálatos triót alkotnak.Csak ne nevesetek!Lehet,hogy a Megasztár után,meghivást kapnak mint zseniális zsűri tagok egy hasonló zenei vetélkedőbe Pakisztánban.Aztán,hogy ott mennyire lesznek kinevetve, azt sajnos nemtudjuk meg,mivel ott nincs Tv készülék.

 21. mátyás szerint:

  Amilyen a zsűri,és akik képviselik azt,kivéve Presser Gábort olyan lesz a zsűri szaktudása.Itt Friderikusz Sanyikára,Mester Tamarára és Eszményi Anikóra gondolok.Ők olyan szaktudással rendelkeznek,hogy egyenesen Las Vegasban repülhetnek és ott csillogtathatják szaktudásukat.Eltévedni nemfognak,mivel repülő viszi őket.Ott is van olyan Megasztárhoz hasonló műsor-műsorok.Ott aztán megállnák a helyüket, mint takaritónők.Az 5.Megasztárban is születik egy zseni mint:Karamella,Tóth,Viki és még sokan mások,egy kivételével!Azok az egyének akik sikert szeretnének elérni,szivemből kivánom,hogy sikerüljön sokuknak minden segitség nélkül!

 22. robi szerint:

  szerintem a zsüri ugy jo ahogy van en nem cáfolom meg öket nagyon aranyosak

 23. egy fiú szerint:

  szerintem felháborító, amit a zsűri művel a hangokat nem jutatja be felháborító, amit művelnek. friderikusz meg nem is értem mit keres ott mikor semmit nem is ért a zenéhez és még ő szolja le azt akinek van is hangja . szégyen!

 24. vera szerint:

  eszenyi aranyos

 25. vera szerint:

  olyan aranyos eszenyi eniko

 26. karina szerint:

  SZIASZTOK !SZERINTEM A ZSŰRI TÖK JO ,TÖK MINDEGY HOGY FRIDERIKUSZ SÁNDOR OTT LESZ AKI SZERET KRITIZÁLNI ,UGY JO VAN AHOGY VAN :d..DE MÉG NEKEM AKOR SEM TELEFONÁLTAK …SAJNOS!!!!PUSZ

 27. Kovács Istvánné szerint:

  A magyarnóta énekesekről miért feledkeztek meg? Bejuthat-e nótaénekes ebbe a válogatásba?

 28. Széli Károly szerint:

  Halitok ,hogy is van Friderikus dönt csak.. többiek??/Mester Tamás…Eszenyi Enikő ..?? mi szerit biráltok,egyik ismerősöm volt meghalgatáson szerintem jól képzett zenész és jól énekel..-hogy is van….
  üdv
  Károly Széli

 29. Csipkés Tamás szerint:

  sZERINTEM EZ A ZSŰRI NAGYON JÓ LESZ MERT BENE VAN GÁBOR MEG
  A FRIDI DE REMÉLEM NEM LESZ OLYAN MINT A 4 BEN HOGY LE FIZETEK MINDENKITT ÉS MEG NYERTE A VIKTOR
  MERT HIENEK KELLET VOLNA MEG NYERNIE
  NA ERŐL ENYI DE HA OTT LESZ GÁBOR AKOR NAGYON JÓ LESZ SZERINTEM.

 30. ercsi szerint:

  Hajrá remélem jó lesz mint az eddigiek

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: