Megvan az X-faktor összes mentora

Akik követnek minket a twitteren, azok már olvashatták a hírt, hogy befejeződött az X-faktor mentorok választása. Igen, valóban megvan mind a 4 zsűri, a 4 bíra, akik sokkal több feladatot látnak majd el a műsorban, mint amit 4 egyszerű zsűri tenne meg, hiszek ők a mentorok. Ők azok, akik végigküzdik és izgulják a versenyzőkkel együtt a megpróbáltatásokat. Na de kik is ők?

4 mentor, 4 különböző egyéniség

Nagy Feró

Az első bejelentett mentor, aki nem régiben még balesetet is szenvedett. Erről bővebben olvashatsz, ha végig lapozod írásainkat és cikkeinket.

Geszti Péter

Az ő neve is többször szóba került már az RTL háza táján, még mielőtt megválasztották volna. A választásról, és Geszti interjújáról is olvashatsz oldalainkon.

Keresztes Ildikó

Na őt eddig még csak nem is sejtettük. Pedig nem kis névről van szó. Persze az várható volt, hogy mindenképp lesz egy nő tag az x-faktor mentorai között. Nem csak azért, mert az eredeti brit x-factor esetén is így van, hanem mert így kell lennie, hogy ne csak férfi uralom legyen. Keresztes Ildikó nevét mindenki ismeri, remek hangú énekesnő, aki rengeteg eladott lemezzel büszkélkedhet. Mostani, legújabb dalát is rendületlenül játsszák a rádiók, melynek a címe: “Csak a miénk”.

Ifj. Malek Miklós

A híres zeneszerző és szövegíró csak azért jött haza Magyarországra Los Angelesből, hogy képviselje magát, mint x-faktor mentor. Ez igazán dícséretes, és megtisztelő. Az “ómagyar” zenész olyan híres sztárokkal dolgozott már együtt, mint pl. Tarkan, Anastacia, vagy éppen a gyönyörű hangú és külsejű szinész – énekes Jennifer Lopez. Miklós helyett szóba került még Ákos, és Falusi Mariann neve is, de végül nem rájuk esett a választás. A 35 éves, fiatal tehetség zongoraszakon végzett, és biztosan remek segítője lesz majd a még ifjabb tehetségeknek.

Hasonló bejegyzések..

4 hozzászólás

 1. mishael szerint:

  sziasztok
  ém elsősorban imádom a négy mentort mind a négy tők jó fej de akit kiemelnék aaz nem más mint ildikó nagyon megszerettem és pont azért mert hasonló a gondolgodás menetünk és szeretem is melette. igaz magam is jelentkesztem de én sajnos nem leszek ott de sohasem adom fel

 2. janika szerint:

  Szerintem nem rosszak a mentorok,Fero kivetelevel.Szegeny nagyon primitiv,nem tud megfogalmazni 1 velemenyt,nem igazan odavalo.Ildiko,Geszti,ifju Malek ,az igen,van bennuk minden,meg alazat is,lelek is,ez mar mas…..jo lesz…

 3. wanda szerint:

  borzasztó szörnyű a zsüri tagok nem a tv be valók ínkább a kocsmába

 4. 36e8o szerint:

  szerintem nem jók a mentorok

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: