Megvan az első zsűri / mentor: Nagy Feró 1. rész

Bizonyára sokan várták már a nagy pillanatot, hogy vajon ki, vagy kik lesznek az X-faktor tehetségkutató verseny mentorai, zsűrijei. Ugyanis itt többről van szó, mint egyszerű zsűrizésről, bíráskodásról. A brit x-factor mintájára minden versenyző kapni fog maga mellé egy mentort, aki végig segíti és ösztönzi a verseny folyamán.

 Az RTL Klub nyilvánosságra hozta az elsőt, aki nem más, mint a méltán híres Beatrice frontembere: Nagy Feró.

Nagy Feró az X-faktor egyik zsűri, illetve mentor tagja

Feri bá először nem akarta elvállani a felkérést, sőt, nem igazán érdekelte maga a tehetségkutatás, a verseny sem. Aztán rájött, hogy egész életében fiatal tehetségeket kutatott fel, melyek később nagy sikerre tettek szert. Ilyen például a népszerű Bikini együttes és zenekar, D. Nagy Lajos énekes is, akinek rendszeresen szöveget írt Nagy Feró. Látván a későbbi sikereket, büszkeséggel töltötte el az.

Ezért látja el szívesen az X-faktor mentor szerepét is, ahol, mint menedzser, mint művészeti vezető részt vehet a versenyben, és saját mentortársait ellenfélnek is tekintheti. Kialakulhat tehát az egészséges versenyhelyzet, mely akár még jobb előadásra ösztönözheti a fiatal tehetségeket.

Te mit szólsz Nagy Feró választásához?

Ha véleményed, gondolatod van a mentorral kapcsolatosan, azt közzéteheted a lenti hozzászólásokban. Te kire számítottál?

Hasonló bejegyzések..

7 hozzászólás

 1. Jessi szerint:

  egy kicsit jó de nem annyira.én azt javasjom hogy még többet adjon bele

 2. Anikó szerint:

  sziasztok ti sem tudtok semmit,hogy mikor lesz a további válogatás?egy barátnőm 3fordulón továbbjutott, a tv-s van még vissza,azt mondták neki, értesítik,2héten belül,ha sikerült az is, de azóta már egy hónap is letelt

 3. Ki? szerint:

  FIGYELEM!!!! Geszti Péter lett a második zsűri tag!!!

 4. bréku szerint:

  Anti még mindíg nem értesítettek semmiről????

 5. vanília szerint:

  Nem tudom miért támadjátok Nagy Ferót. Talán mert meg meri mondani nyíltan a véleményét és nem képmutató? Jobb lenne egy olyan ember aki csak szépen mosolyog és nincs határozott véleménye ?

 6. Ki? szerint:

  Hát én nem vagyok benne biztos, hogy ő a legmegfelelőbb. Nem is tud úgy Istenigazán énekelni…

 7. hanna74 szerint:

  Ennél sötétebb,unszimpatikusabb alakot már keresve se találhattak volna.Gratulálok.
  El is ment a kedvem a műsor nézésétől…

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: