2011. május 13. 18:25.

Sajnálattal vettük tudomásul a hírt, hogy a csillag születik 2011 egyik remek tánccsapatának tagja megsérült a főpróbán. Az Appril Project egyik táncosát, név szerint Ricsit a mentő vitte kórházba. Történt ugyanis, hogy a tánccsapat, amikor lelkesen gyakorolt a szombat esti show-ra, sajnos szembesült a péntek 13 balszerencséjével.

 Az egyik hátsó táncos, amikor éppen cigánykerekezett, fejberúgta társát, Ricsit, akit azonnal kórházba kellett vinni. Az ütés olyan erejű volt, hogy az ártatlan fiú percekig feküdt ájultan a földön.

Egyelőre nem tudni, hogy milyen komoly a baj és a sérülés, és azt sem tudjuk, hogy Ricsi színpadra tud-e majd állni az esti show idején. Azt sem tudni, hogy a hiányzó táncos nélkül, maga az Appril Project fel fog-e lépni. Az esti show-ban természetesen minden ki fog majd derülni, mely a korábbi szokásoktól eltérően már 19:00 órakor elkezdődik. Igen jól láttad és hallottad, tessék feljegyezni:

Csillag Születik 2. középdöntő: RTL Klub -  2011. május 14. 19:00.

Reméljük Ricsi mielőbb felépül, és csak kisebb sérülést szenvedett. Az Appril Project az egyik ígéretese a tehetségkutató show műsornak, a legutóbbi adásban is ők kapták a maximális pontszámot a zsűritől.

Megsérült az Appril Project egyik táncosa nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Az Appril Project Ricsinek táncolt

2011. május 14. 18:09.

Az Appril Project új műfajt teremt

2011. május 7. 19:52.

Appril Project az 5. adásban

2011. május 1. 7:06.

Úton a döntő felé – 5. adás

2011. május 1. 6:58.
Hozzászólások (2) - Hozzászólás írása »
  1. Valaki szerint:

    Szegény Ricsi naon sajnálom de biztos h legközelebb jók lesznek………….:D(L)

  2. Júlia szerint:

    Appril project! Most mutassátok meg, hogy fantasztikusak vagytok! Nagyon-nagyon sokan hiszünk bennetek! Nemcsak tehetséges, lendületes csapat vagytok, de az első bemutató óta érezzük azt is, hogy hatalmas a lelketek, valami plusz erő van bennetek! Hajrá!!!

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=1 w=100 h=80 float=left]Írd meg a műsor ideje alatt, hogy szerinted milyen a csillag születik 2011-ben. Milyen a műsor, ...