2013. július 10. 13:50.

A pletykák ellenére mégis oltár elé vezeti Andy Vajna Palácsik Tímeát. A 68 éves hollywoodi producer és 30 éves szerelme augusztus 25-én, Antonio Banderas Los Angeles-i villájában mondja ki a boldogító igent – értesült a Bors.

Andy Vajna mégsem félti politikai karrierjét a bulizni szerető Palácsik Tímeától – legalábbis erre enged következtetni a hír, hogy mégis megtartják a hetedhét országra szóló esküvőt.

Korábban felröppentek olyan pletykák, hogy a menyegző elmarad, ugyanis a filmügyi kormánymegbízottként is dolgozó producer politikai karrierjének ártana a frigy.

A Bors információi szerint Vajna és Tímea javában készül a nagy napra. Már az időpontot is kitűzték: 2013. augusztus 25-én, vasárnap kelnek egybe. A pár sokéig kereste a tökéletes helyszínt – ugyanis az idős producer világhírű barátai közül többen felajánlották fényűző birtokukat a ceremóniára – ám végül sikerült ráakadniuk a megfelelőre: Antonio Banderasnak Los Angeles-i villája lett a befutó.

Palácsik Tímea és Andy Vajna összeházasodnak

Andy Vajna és Palácsik Tímea augusztus 25-én kel egybe Antonio Banderas Los Angeles-i házában

Az esküvői vendégek között számos világsztár lesz, többek között Danny de Vito, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, valamint Robert de Niro is személyesen fog gratulálni az ifjú párnak.

Mint a Bors megtudta, Magyarországról kevesen utazhatnak a lagzira, csupán Palácsik Tímea legszűkebb családi köre és néhány barátnője kapott meghívót.

Mégis lesz esküvő: Vajna Banderas villájában veszi feleségül Palácsik Tímeát nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Hujber Ferenc

Tovább gyűrűzik Hujber Ferenc vásárolt érettségije és lopott szakdolgozata körül kirobbant botrány. Az üggyel kapcsolatban megszólalt a Színház- és Filmművészeti ...