Meghalt Whitney Houston

Meghalt Whitney Houston amerikai énekesnő. A 48 éves sztár holttestét Beverly Hillsben, egy szállodai szobában találták meg helyi idő szerint szombaton. A halál oka egyelőre ismeretlen.

Houston a Grammy-díj átadás vasárnapi gálájára  érkezett Los Angelesbe, szombat este pedig fellépett volna Clive Davis hagyományos Grammy-díjátadó előtti partiján. A fellépés előtt néhány órával halt meg az énekesnő.  Úgy tudni, hogy Whitney Houston holttestére a testőre talált rá, aki azonnal értesítette a szálloda biztonsági szolgálatát, majd a mentőket. A kiérkező mentőknek nem sikerült újraéleszteniük  Whitney Houstont, már csak a halál beálltát tudták megállapítani.A rendőrség tájékoztatása szerint nem találtak idegenkezűségre utaló jeleket, de még vizsgálják a halál körülményeit.

Úgy tudni, hogy Whitney utoljára csütörtökön, egy Grammy-díjátadót megelőző partin mutatkozott nyilvánosság előtt, amikor is kirobbanó formában volt.

Whitney Houston

Whitney Houston meghalt

Whitney Houston karrierje csúcsát az 1980-90-es években érte el, ebben az időszakban több mint 170 milliós példányszámban fogytak lemezei. Kapott két Emmy- és hat Grammy-díjat, és világsikerű filmekben játszott.  Az 1990-es évek végétől azonban egyre kevesebb albuma jelent meg, és zenei karrierje helyett egyre inkább drogproblémái kerültek előtérbe.

A rendőrség drog után kutat a szállodai szobában, de egyelőre nincs hír arról, hogy az énekesnő halálának köze van-e a kábítószerhez.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. BALOGH ERIKA szerint:

    Ő VOLT A PÉLDA KÉPEM NAGYON SAJNÁLOM,

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: