Megfelezték a mezőnyt a mentorok

Öröm és bánat kísérte az X-Faktor dupla adásának vasárnapi felét. Mind a négy csoportból a mentoroknak kellett kiválasztani azt a 3-3 versenyzőt, akik folytathatják a küzdelmet az élő műsorban. A mentorok háza feszültséggel telt meg, a továbbjutók egyenként járultak a négy vezetőhöz, hogy megtudják, sikerrel vették-e a legutóbbi akadályt.

Elsőként Keresztes Ildikó döntésére vártak a fiúk. A szombati produkciók során Ádok Zoli segítette Ildikót a döntésben, most pedig mindenki megtudta, tovább énekelhet-e az X-Faktorban, immár az élő show keretein belül. Elsőként Vastag Tamás örülhetett, akit szinte lesokkolt a jó hír. Mellette Nicolas és Norbi is továbbmehet, a legfiatalabb versenyző, Teo viszont búcsúzni kényszerül. Igaz, nem búsult, remek ugródeszkának tartja itteni szereplését.

A csapatok esős napon várták a döntést. A Karma hölgytagjai kénytelenek lesznek csomagolni, a Nyári lányok azonban továbbra is versenyben vannak, és énekelhetnek az élő adásban. Malek Miklós, bár megjegyezte sokat fejlődött a Conformity csapata, nekik sem szavazott bizalmat, ellentétben a Non Stop-pal, akikben a producer különleges lehetőségeket lát. A két duó közül Nóra és Szabolcs, akik a magánéletben is egy párt alkotnak, nem sikerült a továbbjutás, viszont Mimit és Gergőt a későbbiekben is hallhatjuk majd.

Talán a legsúlyosabb döntések a 25 év feletti csapatban voltak. Itt már a versenyzők számára igazán komoly következményekkel járt, hogy sikerül-e bekerülniük a legjobb 12 közé. Szabó Mariannal kissé kegyetlen játékot játszott Feró, viszont a végső szó a továbbjutást jelentette számára. A másik két kiadó helyet az örömtáncot kivágó Wolf Kati, és a Feró által vállalt „kockázat” mellett Vastag Csaba szerezte meg.

Geszti Péter csapatát Falusi Mariann is meghallgatta, a végeredményt pedig feszült figyelemmel várták a lányok. Geszti számára a legnagyobb rizikót a várandós Shodeinde Dóri továbbjuttatása jelentette, de a lány megkapta a bizalmat. Dzsenifer és Katica, a két fiatal lány nem bírt a könnyeivel, mikor megtudta, hogy el kell köszönnie az X-Faktortól, akárcsak Enikő, aki az adásban azt mondta, befejezi az éneklést. Janicsák Veca ugyanakkor a legjobb 12 versenyző közé jutott, így a következő héten felléphet az élő showban.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. diószegi zoltán szerint:

    szia Norbi te vagy a kedvencem

  2. niki szerint:

    Nagyon jó volt a Non Stop előadása is!! Szerintem kitünő hangulatot tudnak teremteni! Csak úgy mint Norbi és a többiek!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: