2010. május 27. 10:25.

fasy-dora Négy éve annak, hogy Puskás Peti a Megacastingtól egészen a döntőig dalolta magát, rengeteg tehetséget utasítva ezzel maga mögé, ám a zsűri még sem őt titulálta 2006 hangjának. Ennek ellenére mára még is sztárként emlegeti a nagyérdemű. Az énekesi vénával megáldott fiatalt a tehetségkutató harmadik szériája által ismerhette meg a közönség, s bár kvalitását senki sem vitatta,

 a döntő erős mezőnyében a bírák más mellett tették le voksukat.

Peti karrierje még is a műsornak köszönhetően állt pályára: egy évvel később megjelent első, önálló lemeze, mely A lemez címet viseli, és 12 kellemes nótát tartalmaz. Időközben három videoklipje is készült, valamint közreműködött a Tiszta fejjel projektben is.

Tavaly a hazai zenecsatorna gáláján az Állítsuk meg a Világot! című klipjét ítélték az év legjobb videoklipjének. Idén pedig, lévén, hogy a Comet gála tízedik alkalommal kerül megrendezésre, himnusz íródott, melyhez szinte az összes díjra jelölt, valamint az elmúlt évek nyertesei is hangjukat adják, így a produkcióban Puskás Peti is asszisztál.

A klip rendezője kerülve a csoportos frázisokat, minden énekesnek saját környezetet alakít ki saját sorainak előadásához. Peti a Megasztár során elsajátított táncmozdulatát is hozzátette saját részéhez: „Még amikor a tehetségkutatóban voltam, volt egy mozdulat, amit nagyon sokat használtam, és valahogy aztán elsikkadt, de most visszahoztam!” – tudtuk meg tőle az Aktívban.

Megasztáron innen, Comet-en túl: Puskás Peti nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

A legendává válás útja

2010. április 28. 20:13.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=34 w=100 h=240 float=left]Szeretnéd mi? Én is szeretném, de sajnos ez nem igaz. Viszont reméljük, hogy lesz néhány jó ...