Megasztár kulisszatitkai – Múlt és jövő

Bár maga a Megasztár a TV2 saját gyártású műsora, a német RTL Deutschland sucht den SuperStar elnevezésű műsora szolgált hozzá alapul az első három szériához. A negyedik évadban újított a csatorna, és az élő adást megspékelte a versenyzők egy házba való költöztetésével – ami kissé Big Brother flash-t kölcsönözhetett volna a műsornak, ámde nem napi rendszerességgel kísérhettük figyelemmel a játékosok életét,

 csupán heti összefoglalásban, a felkészülés időszakára –, és ezzel együtt egy kis konfrontációval is.

Az új széria ősszel kerül adásba, ami ismét valami újat hoz. Átdolgozott feltételek mellett zajlik a jelentkezők meghallgatása, valamint a kiírt casting lezártával, road show jelleggel kutatják a tehetségeket összesen 10 állomáson, határon innen és túl.

Noha, már tavaly hallhattuk a beharangozót a műsornak, a gazdasági válság miatt a szerkesztők áttolták 2010-re az indulást. Nem sokkal később felröppentek a hírek, hogy a konkurens kereskedelmi csatorna megvásárolt egy külföldi tehetségkutatót, ami az X-faktor nevet viseli. A megújult kritériumok és az előző évadokból adódó presztizsnek köszönhetően, méltó ellenfél lesz show a riválisával szemben, ez nem kétséges.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. gergely zsófia szerint:

    nagyon drukolok davidnak,mert nagyon jol enekel és nagyon hejes

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: