Megasztár döntő – Első felvonás

Patai Anna, Varga J. Bernadett, Tolvai Renáta, Szíj Melinda, Lakatos Yvette, Szeleczki Dávid, Kökény Attila, Kállay-Saunders András, Gusztos Bence, Djordjevic István „Giorgio”, Csonka Andreas, a Fivérek, és az Adam’s Comedy – Az élboly, melyből a végén csupán egy maradhat, egy, aki a 2010-es év hangja lesz.

Ma este startol a Megasztár 5. szériájának első döntője, melyben a 13 kiválasztott énekes, illetve csapat verseng az év hangja címért, élő egyenesben. Innentől kezdve szombatonként mindig egyel kevesebben térnek nyugovóra a Megasztár házban. Rögös út vezette őket idáig: a válogatáson túlesve az elődöntőben ének-párbajt vívva, a nézők szavazatai alapján 12-en juthattak csak tovább, míg a végén a bírák megmenthettek egyetlen egy valakit, aki szintén esélyt kapott rá, hogy Megasztár legyen. A zsűri bár nehezen jutott dűlőre, végül a rengeteg tehetség közül Tolvai Renátára tette voksát. Reni így új esélyt, és Megaházi lakhatást nyert. – Vajon meddig élvezheti a bentlakást?
Eszenyi Enikő, Friderikusz Sándor, Mester Tamás, és Presser Gábor dolga egyre nehezebb lesz műsorról műsorra, hiszen a döntőbe jutottak erős mezőnyt képeznek, a Megasztár címet viszont nem ítélhetik oda megosztottan. Az elődöntő során több kiesettől is fájó szívvel vált meg a zsűri. A döntőbe jutott versenyzők mindegyike nyertesként távozhat – ha nem is az év hangjaként –, elvégre az ország legjobb 13 énekese között tudni magukat nem kis teljesítmény.

Már csak néhány óra, és megtudhatjuk, hogy a zsűri melyikük produkcióját találja a leggyengébbnek a ma esti döntő első fordulója során. Akire a választás esik, csak összecsomagolni térhet vissza a Megasztár házba, s hogy búcsút vegyen továbbjutott társaitól.

Hasonló bejegyzések..

10 hozzászólás

 1. timibeby21 szerint:

  Hello én csak azért írok mert szerintem elég igazságtalannak tartom hogy pénteken a Szeleczki Dávid esett ki. És szerintem nemcsak én gondolom így hanem nagyon sokan nem neki kellett volna kiesni én nem tudom mit látnak a nézők és a zsüri is szerintem Dávid nagyon jól énekel és van tőle rosszabb is aki még mindig bent van a megasztárban. Nem értem se a nézőket se a zsüri tagokat mért mindig a jobbakat ejtik ki a rosszabakat pedig bent tertsák ez elég igazságtalan ahhoz képest hogy a zsüri okos és ért a zenéhez ez nem látszik mert annak kéne kiesni aki kevésbé tud énekelni nem pedig olyannak mind a Dávid ez nem fer.

 2. roland szerint:

  sziasztok szeretnèk töbet megtudni a megasztàrosokròl.

 3. mikola kastély szerint:

  Szia Kata!Én magyar országról üzenek én is a Reninek szúrkolok! levelezünk?

 4. nikol szerint:

  hajrá fivérek vagányak vagytok ügyessek én birlak titeket ti már igy is nyertetek annyit fogtok koncertezni még az életben tudtok hangulatot csinálni igy tovább

 5. Lala szerint:

  Hi!

  Szerintem a Megasztárban az összes előadó teljesen hamisan énekel.
  Lehet, hogy az én hallásommal van baj, de nekem tök hamisak az előadott zeneszámok.
  Nem vagyok műsorfüggő, de az X-Faktor mezőnye simán verné a Megasztár mezőnyét…..

  Csá! Lala

 6. kata szerint:

  További sikereket az erdélyi csillagnak Reninek.

 7. kata szerint:

  Mi Reninek szurkolunk innen Erdelybol.

 8. Medve Ildikó szerint:

  Szavazzunk Szeleczki Dávidra!!!
  Minden szavazat számít!!
  SZAVAZZATOK!!

 9. horváth Csenge szerint:

  remélen dávid tovább jutsz

 10. szeleczki dávid szerint:

  remélem tovább jutsz

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: