2013. június 19. 10:13.

Míg Ákost tejben-vajban fürösztötték, addig a Neoton Famíliát megalázták a Csabai Sörfesztiválon.

A békéscsabai rendezvény szervezői nem teremtettek egyenlő feltételeket a fellépők számára. Míg a Kossuth-díjas énekesnek, Ákosnak különálló, hatalmas, ventilátorokkal felszerelt sátorral és mobil vécével kedveskedtek, addig a majd 40 éves zenei múlttal büszkélkedő Neoton tagjait méltatlan körülményekkel várták.

A legendás zenekar öltözője egy tűző napon álló sátor volt, amelyben egyetlen ventilátort sem helyeztek el, a művészeknek nem volt alkalmuk tisztálkodásra és még ivóvizet sem kaptak. Emellett Csepregi Évának a férfiakkal közös helyen, egy szemeteszsák mögé bújva kellett átöltöznie.

“Az egyik legsikeresebb hazai zenekar vagyunk, ennek ellenére nincsenek különösebb igényeink, ha csak az nem számít teljesíthetetlen elvárásnak, hogy egy buli előtt, alatt és után szeretnénk megőrizni az emberi méltóságunkat. Döbbenetes volt ez a békéscsabai buli. Minket egy forró sátorba tereltek öltözni. Évának is velünk kellett öltöznie. Egyik ismerőse segített, kinyitott egy szemeteszsákot, ezzel biztosítva azt, hogy ne álljon fehérneműben mindenki előtt. A sátrunk mellett ott díszelgett egy gyönyörű katonai sátor, teljesen üresen, mellette lelakatolt mobil vécé. Kiderült, ez Ákosnak volt fenntartva. Alig hittünk a fülünknek, amikor közölték, hogy több mint hetven fellépő kénytelen összesen két vécét használni, miközben Ákos egyedül trónolhat a privát mellékhelyiségében” – mesélte a kellemetlen élményeket Baracs János, a Neoton Família basszusgitárosa.

Neoton Família

Ákossal kivételeztek, a Neoton Famíliát pedig megalázták Békéscsabán

Az már csak hab volt a tortán, hogy a csapat a színpadképet sem alakíthatta úgy, ahogyan a szervezőkkel előre megbeszélték, ugyanis az utánuk fellépő Ákos hangszereivel és eszközeivel volt telepakolva a pódium.

A félreértések elkerülése végett a Neoton azt is közölte, hogy nem Ákossal van bajuk, hanem a Csabai Sörfesztivál szervezőivel.

Megalázták a Neoton Famíliát nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

VV Vera és Prikaszky Ákos

VV Vera Prikaszky Ákossal találkozgat

2012. szeptember 4. 12:50.
Kovács Ákos mentor lehet az X-faktorban

The Voice egyik zsűrije Ákos lesz?

2012. június 27. 11:06.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Gundel Takács Gábor végre leesett - Ő sem maradt talpon

Véget ért a Maradj talpon!, az utolsó adásban még Gundel Takács Gábor is leesett. Szomorkodhatnak a Maradj talpon! nézői, ugyanis ...