Mega 1. adás: Emlékezetes jó pillanatok

2012. Február 10-én este 21:00 órakor elstartolt a Megasztár. Természetesen az első adás még a válogatások legemlékezetesebb pillanatait mutatja meg.

Cikkünk 1. részében azokat a tehetséges versenyzőket mutatjuk meg, akik valóban jól énekeltek és elnyerték a zsűri tetszését. Ha kíváncsi vagyok az emlékezetes, ámde nevetséges (fail) pillanatokra, akkor KATTINTS IDE!

Kullai Tímea – Son of a preacher man (Dusty Springfield)

Nagyon jól fogadta a zsűri a 30 éves lányt, akit a szülei biztattak arra, hogy jelentkezzen a Megasztár versenyére. Mint kiderült, nem volt haszontalan ez az ösztönzés, ugyanis valóban tehetséges hangi adottsággal rendelkezik Tímea. Falusi Mariann szájából is a következő mondat hangzott el: “Ezt hívják éneklésnek!”. Nézd vissza újra Kullai Tímea éneklését

Réti Nóra – Forget You (Cee Lo Green)

A 17 éves lány, amikor bevonult a színpadra, Mester Tamás már akkor meg akarta nyomni a zöld (továbbjutó igen) gombot, de zsűri társai nem engedték neki. Nyilván a megnyerő külső és a miniszoknya csábította el a bírát. Egyébként Bereczki Zoltán kivételével mindegyik zsűri támogatta Nóra továbbjutását, aki valóban jól is énekelt.

Farkas Jenser Balázs – Feeling good (Michael Bublé)

És megérkezett a szinesztéta fiú is, akiről egy korábbi cikkünkben Bochkor Gábor beszélt. A 21 éves srác minden hanghoz egy színt tud hozzárendelni. Így határozta meg a saját és Mester Tamás hangját is vörösnek, ezzel pedig arra utalt, hogy hasonló a hangjuk. A zsűri hangjainak “kiszínezése” után Balázs beénekelte magát a továbbjutók közé.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: