Még nem késő, hogy legendává válj!

Ki lesz az év hangja? A TV2 Megasztár címet viselő produkciójának szeptemberben indul az ötödik évada, mely az előzőekhez képest új kritériumokkal nyújtja meg a határokat a versenyzők számára, ezzel teret adva a duók és csoportok számára, hogy az egyéni előadók mellett ők is mikrofont ragadhassanak.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a műsor idei szériája új feltételeket biztosít a jelentkezők számára, ezzel is színesebbé téve a show-t, és nagyobb teret adva a tehetségek kibontakozásának. Az eddigi válogatásokat egybevetve legfiatalabbként egy 7 esztendős fiúcska ékes hangja zengte be a teret, a felső határt pedig egy a 70-es éveiben járó hölgy tartja jelenleg. Az általunk is említett hamarosan induló road show-nak bár több állomása is lesz a határon túl, az Ukrajnában, Romániában és Szlovákiában élő magyarok nem győzték kivárni, míg közelükbe látogat a casting csoport: a tettek mezejére lépve színpadra álltak a budapesti válogatások során. Ám nem ők érkeztek a legmesszebbről, hiszem akadt ambiciózus énekelni vágyó New Yorkból, Perzsiából, Niggériából, valamint egy fővárosi felsőoktatásban tanuló vietnámi pacsirta is. Noha a Millenárisban lezajlott 4 napos casting során élőben végigkísérhették az érdeklődök webcamerán keresztül, május 1.-étől a TV2 betekintést enged a válogatás kulisszái mögé, ezáltal a legérdekesebb produkciókat alkalmunk lesz megtekinteni.

Lecsúsztál a jelentkezésről, de részt vennél a műsorban?

Látogass el valamely road show állomásra, és mutasd meg, hogy akár te is lehetsz az év hangja! Részt vettél a válogatáson, de a zsűri nem ítélt elég rátermettnek? Még nem veszett ügy! Töltsd fel produkciód a http://tv2.hu/megasztar5-neaddfel címre, és ha te kapod a legtöbb szavazatot, biztos helyed van a középdöntőben! Zuhanyrózsákat beizzítani, legyél te 2010 hangja!

Hasonló bejegyzések..

6 hozzászólás

 1. Becky szerint:

  Nekem is kénének a roadshow-val kapcsolatos infók. Kérem értesítsenek minél hamarabb, hogy rendesen feltudjunk készülni. ^^

 2. Dévyd szerint:

  Nem tudja valaki mikor és hol lesz a Megasztár 5 roadshow!!!???Értesithetne valaki,mert fontos
  SOD
  Dévyd

 3. kendra007 szerint:

  Syasztok!
  Valaki magyarázza el hogy hogy lesz ez a road show,
  mert leadtam a jelimet,csak nem hívtak és állítólag ezzel a roadshowwal még van esély.
  Budapesten mikor lesz roadshow?És az milyen?Valaki adjon választ erre.
  Köszi.

 4. Tomesz szerint:

  Rendben…Köszönöm szépen a választ…Ennek tudatában hogz már biztos megtettem az első lépést jelentkeztem…Remélem nem késő még és felhivnak…és azt is remélem hogy akkor jönnek Ukrajnába is azaz kárpátaljára.
  Üdv!

 5. Gyarmati Krisztina szerint:

  Igen, egészen biztos, hogy lesznek. Amint megtudjuk a pontos információkat a road show-ról, közzétesszük az oldalon!

 6. Tomesz szerint:

  Hello! Akkor mostmár biztos hogy rendeznek a határon túl is castingokat????
  Ukrajnán belül mék városban?

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: