Még 16 nap, és indul a csillag születik

No persze, a 16 nap csak akkor állja meg a helyét, ha ránézel most a naptárra és 2011. március 17-e van. Ha pontosan szeretnéd tudni, hány nap van még hátra, akkor jó, ha tudod, hogy az első adás április 2-án indul. Ezt egyébként egy korábbi bejegyzésünkben hírül is adtuk. Milyen újdonságok lesznek 2011-ben, és mi az, ami a régi marad? Ezt próbáljuk most összeszedni.

Csillag Születik versenyzők, a Tehetségek..

Ami teljesen biztos, hogy új tehetségek fognak felbukkani, de az sem kizárt, hogy találkozunk 1-1 régi arccal, melyet láthattunk egy korábbi csillag születik válogatás folyamán, de az is lehet, hogy az x-faktor versenyben tűnt fel. Ami biztos, hogy idén is rengetegen és nagyon sokan jelentkeztek. Az első adásban szokás szerint valószínűleg a szórakoztatóbb felvételeket láthatjuk majd.

Csillag Születik műsorvezetők

 • Ördög Nóra: Nórit már régóta ismerjük, hiszen szinte az összes tehetségkutató versenyben ő volt a műsorvezető az RTL Klub által szervezve. Nóri is átesett sok változáson, hosszú haj után rövid haj, de kora és bája mintha mindig ugyanaz maradna : )
 • Nagy Sanyi: őt talán az idősebbek ismerhetik, akik nézték régen a Z+ nevű zenei csatornát. Nem újszülött a szakmában Sanyi sem, de minden képpen új Arc a Csillag Születik versenyen.

Csillag Születik zsűri, a Bírák

A szűri felhozatala nem változott a 2. szériához képest. Ami bevált, azon miért is kellene változtatni.

 • Fáy Miklós
 • Oroszlán Szonja
 • Hernádi Judit
 • Szirtes Tamás

Készülj, hamarosan indul az adás, ne feledd:

2011. április 2. – Csillag Születik

Ha mindig szeretnéd nyomon követni a híreket, videókat, eseményeket, akkor a legjobban teszed, ha csatlakozol Facebook rajongói oldalunkhoz is:

Csillag Születik a Facebookon  >>

A csatlakozáshoz kattints a linkre, majd a “Tetszik” gombra!

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

 1. plazma szerint:

  imádom a plazmát a nevét persze néha elfelejtem (plazma) kár kogy va bari nöje

 2. Pal M Csaba szerint:

  Jelentkezni szeretnek a 3dik csillag szuletikre
  A NESSUN DORMA szammal

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: