Medvegy Szilveszter gazda házasodna – Bemutatkozás

A 37 éves Szilveszter gazda is házasodna az új realityben. Szilves

Szilveszter gazda 1975-ben született, vagyis most 37 éves. 176 cm magas, 96 kg, barna hajú, barna szemű. Szolnokon született, de jelenleg Tiszajenőn él. Növénytermesztéssel, állattenyésztéssel és erdőgazdálkodással foglalkozik.

Családi állapota egyedülálló, még nincs gyermeke, de szeretne kettőt, egy kisfiút és egy kislányt. Dohányzik, és ritkán iszik szeszes italt. Szeret sportolni, lovagol, motorozik és quadozik. Imádja az állatokat, főleg a lovakat, a kutyákat és a birkákat.

Szeret sütni-főzni, nem jár étterembe, mert nem szereti azt, hogy nem tudja, miből is készül pontosan az elé rakott étel. Kedvencei a magyaros ételek, szereti a rántott húst és a sertés bordát. Pontos embernek vallja magát. Természete vicces, szereti szórakoztatni a körülötte lévő embereket. Sportosan divatosan öltözködik.

Szilveszter gazda házasodna

Szilveszter gazda házasodna (fotó: rtlklub.hu)

A közeli barátaival szeret lenni, velük csinál közös programokat, vízisíelnek, hajókáznak, fürödnek. Utazni egyszer párjával menne, egyszer pedig a barátaival. Nagyon fontos számára a zene, különösen a magyar dalok és a house stílus áll közel hozzá.

Az ideális nő számára: Külsőleg a nem annyira vékony típust részesíti előnyben Szilveszter, szereti ha van mit fogni egy nőn. Belsőleg legyen okos, talpraesett, őszinte, alkalmazkodó, házias, talpraesett. Nem szereti az öntörvényű nőket. A legfontosabb számára a tekintet, fontos, hogy a nő becsületességét sugározza.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: