2013. augusztus 7. 8:44.

Fejedelmi ajándékkal lepte meg libanoni vendéglátóját Orbán Viktor: 1 millió 388 ezer forintos herendi porcelánt kapott Najib Mikati kormányfő – írja a Blikk.

A miniszterelnök 2013. februári libanoni látogatása 18.500.000 forintba került, melynek költségei között egy 1.388.000 forintos ajándékozási tétel is van – tudta meg a Blikk. Most kiderült, mi volt a méregdrága meglepetés: a libanoni államfő egy 60 centis herendi padlóvázát és hat palack tokaji aszút kapott Orbántól.

De nem csak a kormányfő, hanem  „a program lebonyolításában közreműködő személyek” is kaptak meglepetést: összesen tíz Rubik-kockát, tíz porcelánrózsát, öt herendi bonbonniere-t és 36 palack vörösbort – természetesen mindet díszcsomagolásban.

Orbán Viktor

Másfél milliós ajándékkal állított be Orbán Viktor Najib Mikati libanoni kormányfőhöz.

Ezzel szemben a parlament elnöke egy vázát kapott a vendéglátótól, a miniszterelnök pedig egy hatszemélyes teáskészletet és két színezett metszetet Libanonról.

Orbán Viktor hivatalos útjaira az első félévben közel 130 millió forintot költött az állam.

Másfél milliós ajándékot vitt Orbán Libanonba nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Orbi Update

Orbi Update

2012. június 11. 20:06.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Szellő István

Az RTL Klub híradósa meghozta a döntést: nem veszi magához félárva ikergyermekeit, de gondoskodni fog róluk. Mint megírtuk, augusztus 4-én ...