Március 5-én startol az Éden Hotel 2

Március 5-én végre elkezdődik a Viasat3 legnézettebb realityjének második szériája, az Éden Hotel 2.

Az izgalmas játékot ezúttal is 10 fiatal kezdi, de mint a tavalyi műsorból tudjuk, senki nem érezheti magát biztonságban az Édenben, minden a cselszövésről, az ármányról és a taktikáról szól. A csatorna ezúttal is érdekes karaktereket, fura egyéniségeket, szexi csajokat és szívdöglesztő pasikat válogatott össze.

Íme a felhozatal – Az Éden Hotel 2. szereplői

(A nevükre kattintva megtekintheted a bemutatkozó kisfilmjüket)

A mexikói kalandokat már hetek óta forgatja a stáb, akik hamarosan hazatérnek, elvégzik az utómunkálatokat és március 5-től a tévénézők is nyomon követhetik a reality legújabb évadát. Az Éden Hotelben bármi megtörténhet,  senki nem érezheti magát biztonságban, minden héten érkezik új trónkövetelő, és minden héten valakinek távoznia kell. A tét nagy, ugyanis aki megnyeri a játékot, 25 millió forintot vihet haza.

A Viasat3 csapatának ezúttal is sikerült összegyűjtenie olyan kalandvágyó fiatalokat, akik azon kívül, hogy dögösek, szexisek és merészek, hajlandóak megküzdeni a bent maradásért, és nem riadnak vissza a taktikázástól, illetve cselszövéstől sem. A legtöbb játékos nem a szerelmet keresni megy Mexikóba, ám nem tudhatják, hogy mi vár rájuk, akár életük párját is megtalálhatják a játék során.

Az első évadhoz hasonlóan, az Éden Hotel 2 hétfőtől csütörtökig, 21:20-tól kerül képernyőre a Viasat3 műsorán. Az adások után, 22:20-tól a Viasat6-on Éden Exta című műsorban a nézők kimaradt jeleneteket, pikáns pillanatokat és hosszabb interjúkat láthatnak.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: