Marad a DTK show és a Maradj talpon! is

D. Tóth Kriszta műsora, a DTK nem szűnik meg a műsorvezető távoztával, egy ideig terjedtek ezek a pletykák. A Gundel Takács Gábor vezette Maradj talpon című kvízműsorának sorsa bizonytalan, egyelőre úgy tűnik, marad.

D. Tóth Kriszta január 4-én mondott fel az MTV-nél, és úgy tűnt, hogy a műsora, a DTK is véget ér, de az MTV cáfolta a híreket: a műsor D. Tóth nélkül is folytatódni fog. Az MTVA a kizárólagos tulajdonosa a műsornak, az MTV rendelte meg a saját gyártású produkciót, saját stábbal. a műsorvezetőnő pedig alkalmazottként dolgozott benne.

Lencsó Rita az MTV szóvivője megerősítette, hogy a műsor folytatódni fog egy másik műsorvezetővel. D. Tóth Kriszta azért távozik a köztelevíziótól, mert stábjának java részét kirúgták, és bele akartak szólni abba, kiket hívhat meg vendégként a műsorba.

233 adás után úgy döntöttek, hiába a félmilliós nézettség, meg akarták szüntetni a Maradj talpon! című műsort. A műsor főszerkesztője, Holló Györgyi elmondta, szerinte jót tesz a műsornak a szünet, egy olyan produkcióban, ahol több ezer játékost és kérdést kell összeválogatni, néha muszáj leállnia. A legújabb közleményben kiderült, hogy mégsem tűnik el a műsort a képernyőről a híresztelésekkel ellentétben, de bizonytalan a sorsa. Ez akár azt is jelenti, hogy az ismétléseket fogják hajnali időpontokban műsorra tűzni, szóval még nem biztos a folytatás.

A Gundel Takács által vezetett műsort félmillióan követték adásonként

A Gundel Takács által vezetett műsort félmillióan követték adásonként

A Maradj talpon! műsorvezetője, Gundel Takács Gábor addig sem fog tétlenkedni, míg a kvízműsor körül tisztázódik a helyzet. Januárban a férfi kézilabda világbajnokságot fogja közvetíteni, és ő lesz A Dal című műsor egyik házigazdája februártól. Állítólag márciustól naponta találkozhatnak majd a tévénézők Gundel Takáccsal, de a műsort egyelőre még titkok övezik.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: