Már biztos: Damu Roland a börtönben megnősül

A személyes szabadság korlátozása és nemi erőszak kísérlete miatt négy és fél év börtönre ítélt Damu Roland nagyban készül esküvőjére: szerelmét, Edinát a tiszalöki börtön kápolnájában veszi feleségül.

A színész és menyasszonya már aprólékosan megtervezte a nyárra kitűzött esküvőt, de természetesen minden beszélő és telefonálás témája is a nagy nap. Damu életében először áll oltár elé, így mindenképpen emlékezetes lesz számára a szertartás. A színész tervei szerint civil ruhában mondja ki a boldogító igent.

Roland úgy érzi, mostani kedvese, Edina az a nő, akire egész életében várt. Az ifjú párt valószínűleg a tiszalöki anyakönyvvezető adja össze, mégpedig annak a börtönnek a kápolnájában, melyben a színész raboskodik. A hivatalos ceremónián túl egyházi esküvőt is terveznek a szerelmesek, ám arra majd csak akkor kerül sor, ha a színészt megkeresztelik.

Az ara elárulta, hogy már kinézte hófehér menyasszonyi ruháját, megálmodta csokrát, melyet apró, fehér rózsákból szeretne összeállítani, továbbá megrendelte a fehérarany karikagyűrűket is. Noha Edina még egyetlen percet sem élt együtt kedvesével – akit a pszichiátrián ismert meg – , már eltervezte a közös életüket.

A börtönben nősül meg Damu Roland

A börtönben nősül meg Damu Roland

A menyegzőre hiába kerül sor a nyáron, Damunak és Edinának  két évet kell várnia a nászéjszakára, ugyanis Rolandnak még csaknem 24 hónapot kell a rácsok mögött töltenie.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: