Majd’ 200 millióért kelt el egy lány ártatlansága

A női ártatlanság már a rég múlt időkben is nagy kincsnek számított. 2013 küszöbén pedig különösen nagy becs, ha tizenéveskorban nem esik át egy lány a tűzkeresztségen.

Így eshetett meg, hogy egy húsz esztendős brazil lány szüzességét egy aukción árverésre bocsájtották…

„Ha életedben csak egyszer teszel ilyet, akkor nem vagy prostituált. Csak azért, mert életedben egyszer készítesz egy tökéletes képet, attól még nem leszel fotográfus.” – Nyilatkozta Catarina Migliorini, a lány, akinek szüzessége a Virgin Wanted címet viselő reality showban került kalapács alá, Ausztráliában.

170 millióért odaadta a szüzességét

170 millióért odaadta a szüzességét

Érintetlenségéért 780 000 dollárt (azaz több mint 170 millió forintot) fizetett egy japán származású üzletember. „Maga az aukció üzlet, én azonban egy romantikus lány vagyok, aki hisz a szerelemben. Ez a pénz azonban sok mindent meg fog változtatni a környezetemben.” – Fogalmazta meg Catarina. A lány az összeget szülővárosának adományozza, hogy az ottani szegénynegyedet fellendíthesse a városvezetés.

Egyébiránt, nem csak Catarina, hanem egy fiú romlatlansága is licit tárgya volt. A végső ár ebben az esetben 3 000 dollárra (ami átszámítva nagyjából 6 millió forint) rúgott.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: