2012. október 29. 18:33.

A női ártatlanság már a rég múlt időkben is nagy kincsnek számított. 2013 küszöbén pedig különösen nagy becs, ha tizenéveskorban nem esik át egy lány a tűzkeresztségen.

Így eshetett meg, hogy egy húsz esztendős brazil lány szüzességét egy aukción árverésre bocsájtották…

„Ha életedben csak egyszer teszel ilyet, akkor nem vagy prostituált. Csak azért, mert életedben egyszer készítesz egy tökéletes képet, attól még nem leszel fotográfus.” – Nyilatkozta Catarina Migliorini, a lány, akinek szüzessége a Virgin Wanted címet viselő reality showban került kalapács alá, Ausztráliában.

170 millióért odaadta a szüzességét

170 millióért odaadta a szüzességét

Érintetlenségéért 780 000 dollárt (azaz több mint 170 millió forintot) fizetett egy japán származású üzletember. „Maga az aukció üzlet, én azonban egy romantikus lány vagyok, aki hisz a szerelemben. Ez a pénz azonban sok mindent meg fog változtatni a környezetemben.” – Fogalmazta meg Catarina. A lány az összeget szülővárosának adományozza, hogy az ottani szegénynegyedet fellendíthesse a városvezetés.

Egyébiránt, nem csak Catarina, hanem egy fiú romlatlansága is licit tárgya volt. A végső ár ebben az esetben 3 000 dollárra (ami átszámítva nagyjából 6 millió forint) rúgott.

Majd’ 200 millióért kelt el egy lány ártatlansága nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Jessica és Justin 5 év után fogadtak örök hűséget

A világhírű énekes öt év kapcsolat után vezette oltár elé kedvesét, az ismert színésznőt, Jessica Bielt. A pár Olaszországban mondta ...