Magában vagy szettben vegyünk ékszert?

Ékszervásárláskor óhatatlanul is eszébe jut a vásárlónak, hogy a megvett darabot vajon mivel fogja tudni felvenni az ajándékozott. Sokan keresnek a kiválasztott fülbevalóhoz vagy nyaklánchoz színben harmonizáló párt, de ma már szetteket is lehet vásárolni.

Sok embernek a gagyi, piacon vásárolt fülbevalók és láncok jutnak eszükbe, pedig ez egyáltalán nem igaz. Számos egészen drága ékszerhez is lehet hasonló küllemű másik ékszert vásárolni, a szettben való árusítás tehát nem csak a bóvlik jellemzője. A legnagyobb előnye, hogy az ékszerek egymással teljesen kiegészítik egymást, harmonizálnak. Nem muszáj mindkét darabot viselni, de ha úgy tartja jónak az ajándékozott, akkor egyben is viselheti őket.

Mindenképpen tudjuk meg az ajándékozott hölgyről, hogy szokott-e fülbevalókat hordani, ki van-e egyáltalán lyukasztva a füle, mert kellemetlen meglepetés érhet minket, ha nem fog örülni a szettnek is. Amennyiben nem arany ékszert szeretnénk adni, mindenképpen derítsük ki, hogy van-e a hölgynek bármiféle fémallergiája. Egyesek egyáltalán nem képesek a fülükben aranyon kívül más ékszert viselni, úgyhogy ha nem ilyet szeretnénk adni, akkor valamilyen úton-módon tudjuk meg, hogy tudja-e viselni.

Ha szettben vásárolunk ékszereket, akkor pénzt takaríthatunk meg (forrás: www.kristalyplaza.com)

Ha szettben vásárolunk ékszereket, akkor pénzt takaríthatunk meg (forrás: www.kristalyplaza.com)

Amennyiben egy adott ruhához szeretnénk ékszert vásárolni, érdemes szettben gondolkodni és különlegesebb darabok közül választani. Ha mindennel kombinálható darabbal szeretnénk meglepni az illetőt, akkor elég lehet egy nyaklánc, vagy egy semleges színű szett, amit bármihez fel lehet venni.

Nagyon fontos, hogy akár szettet, akár csak egy láncot vagy fülbevalót veszünk, minden esetben vegyük figyelembe a hölgy ízlését. Ha szereti a nagy medálokat, a színeket, akkor ne fehéret és medál nélkülit ajándékozzunk, mert nem fogja soha felvenni, de ez fordítva is igaz.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: