2010. december 20. 18:07.

Való Világ 4 Évi ma este eldönti, hogy kit hív ki párbajozni. Eddig négy lehetséges jelöltről suttogott: Leonidasz, Gombi, Gina vagy Kristóf. Mind a négyen Évára tették a jelet a Kiválasztásnál, így nincs benne semmi furcsa, hogy közülük akar valakit kint hagyni Éva. Gombi és Éva között egy durva vita alakult ki, így lehet, hogy Gombi esélyei megnőttek a Kiválasztásra.

Történt ugyanis, hogy újságcikket kellett írniuk egymásról a Való Világ Bulvárlapba. Zsuzsi és Leonidász csókja Éva elvetette a sulykot és Gombi nemi hovatartozását, valamint a Villába kerülésének körülményeit feszegette (mint már korábban megírtuk, néhány telefonszámról annyi sms-t kapott a Szépfiú, hogy bekerült a Villába), illetve maffiózónak nevezte a fiút. Gombi ezen felháborodott és összeveszett a lánnyal. Gigi és Jerzy egyre jobban egymásba habarodnak, bár próbálják magukat visszafogni és az ölelkezésnél megállnak. Zsuzsi egyre jobban nyomul Leonidaszra. A csók után a fiú próbálta visszautasítani a Bombanőt, azonban az összebújásoknak és simogatásoknak nem tud nemet mondani.

Ma este Kiválasztás! nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Két Szépfiú a Villában?

2010. december 7. 19:13.

Ma este 2 Megasztár is lesz

2010. szeptember 4. 16:45.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=85 w=100 h=80 float=left]A kiválasztás meglepte a lakókat, Balázs váratlanul bejelentkezett a Villába és közölte, hogy egymás szemébe kell ...