Lucie Jones a tini tehetség

Lucie Jones a 18 éves tehetség, csodás hanggal. A fiatal diáklányt a sors egy remek adottsággal áldotta meg. Kitűnő zenei érzékkel rendelkezik, és ehhez párosul egy gyönyörű és bársonyos női énekhang, melyen jól hallható a képzettség és a sok munka. Ha érdekel a videó, amin a brit X-factor versenyen bemutatkozott, kattints a tovább szövegre.

Lucie a Több, min testőr c. film ismert betétdalát adja elő

Whitney Houston – I will Always Love You

Ezzel a dallal Lucie az X-faktor széria 6. évadjában mutatta meg igazi tehetségét, tavaly, 2009-ben. A siker nem is maradhatott el, hiszen igazán szép hangja van, benne biztosan megvan az a bizonyos plusz, amit X-faktor néven emlegetünk. Ez az a bizonyos plusz, amit ha hallhatunk élőben, akkor borsózunk tőle, és minden porcikánkban érezzük a zene és a hang varázsát.

Hasonló bejegyzések..

5 hozzászólás

 1. FA.ny szerint:

  nagyon szép lány jó hanggal, de ezen kívűl érdekelne milyen ruhát visel? Nagyon tetszik és nem láttatok valami hasonlót valahol?:)

 2. senki szerint:

  legalább szólnának azoknak, akik nem jutottak tovább. nagy bukás lesz vajon ez is?

 3. zsane szerint:

  hát tagadhatatlan h szép a hangja de halottam már sokkal szebb előadásokat is ugyanilyen kezdő leányzóktól!szal azért…de helyes kislány 🙂

 4. Peti szerint:

  Végre egy csaj, akinek nem csak a hangja szép, hanem a csaj is. Nem úgy, mint Susan Boyle 😀 Na persze nem akarom bántani őt, mert igen tehetséges énekesnő.

 5. Szerkesztő szerint:

  Ilyen énekhangokat szeretnék hallani a magyar X-faktor versenyen is. Reméljük, nálunk is előbukkannak a tehetségek : )

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: