Liptai Claudia rövid hajjal?

Elöször jött a Nagy Duett című műsor ötlete. Ami egyébként egész ígéretesnek tűnik még akkor is, ha már hasonló versenyt csinált az RTL Klub is, Szombat esti láz címmel. Most pedig itt van Liptai Klaudia rövid hajjal? Honnan ismerős ez az esemény? Természetesen az x-faktorból, ahol Ördög Nóri vágatta le a haját szinte tüsire. Claudia haja ennél hosszabb, elmondása szerint kislánya miatt vágatta le.

Liptai Claudia és a rövid haj története..

Azért elgondolkodtató, hogy mi valójában az igazság. A Nagy Duett című műsor leendő műsorvezetője azzal magyarázta az új, rövid frizuráját, hogy kislánya szeretne hosszú hajat, és sokáig tart, míg megnő neki. Mivel az anyukának hosszú haja volt, így szolidaritásból levágatta magának, hogy ne fájdítsa kislánya szívét. Klaudia számára tehát kislányának a boldogsága a fontos. Vagy ez egy új marketingfogás a TV2 részéről, amiről csámcsoghat a sajtó, média? Nem utolsó szempont az sem, hogy Klaudia a megújult külsővel újra középpontba került. Bár a Nagy Duett levezetése alatt egyébként is megadatott volna neki ez a lehetőség.

Liptai Klaudia rövid hajának a története: rövid és hosszú haj váltakozása, egyenes haj, göndör frizura, vörös, majd kevésbé vörös, szőke, konty és lófarok, és most ismét szőke, rövid haj.

Ti mit gondoltok Liptai Claudia rövid hajáról? Írd meg!

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: