Liptai Claudia és Benjámin szakítottak

Úgy tűnik, Liptai Claudiának nincsen túl jó időszaka. Nemrégiben derült ki, hogy édesanyja rokkantkártyájával való visszaélés miatt több mint egymillió forint bírságot szabtak ki rá, most pedig szakítottak szerelmével, a 26 éves Benjáminnal.

A kevés találkozás és a nem harmonizáló életritmusuk okozta a kapcsolatuk végét.

A Bors magazin állítása szerint Claudia és Benjámin rövid kapcsolata már véget is ért. Nyáron mindent elsöprő szerelemként indult a kapcsolatuk, ugyan Claudia egy ideig rejtegette a fiút, később nyíltan vállalták a kapcsolatukat. Még a korkülönbség sem zavarta a párt, Claudia ugyanis 14 évvel volt idősebb Benjáminnál.

Szeptemberben Benjámin még ott ült a Mr és Mrs forgatásain, de ahogy Pankának elkezdődött az iskola, Liptainak pedig a Sztárban sztár műsor, ahol zsűritagként vesz részt, a szerelem megkopni látszott. A fiú a csepeli polgármesteri hivatalban dolgozik, ami egy teljesen kötött munkaidő, egyszerűen képtelenek voltak Claudiával összeegyeztetni a találkozásokat.

Claudia és Benjámin, nemrég még minden rendben volt (fotó: Blikk)

Claudia és Benjámin, nemrég még minden rendben volt (fotó: Blikk)

A lap úgy tudja, hogy Benjámin mondta ki az utolsó szavakat a kapcsolatukat illetően, a fiú problémája az volt, hogy túlságosan keveset tudott Claudiával lenni. Benjámin testvére, Attila azt nyilatkozta a Blikknek, hogy mindenki sejtette, a kapcsolatnak előbb vagy utóbb, de vége fog szakadni, a testvér mindenesetre nem faggatta ki a részletekről Benjámint. Claudia többször is járt a fiú családjánál a nyár folyamán, ez is bizonyítja, hogy nagy szerelemnek indult kettejük viszonya.

A megkeresett Benjámin nem nyilatkozott túlságosan sokat az esettel kapcsolatban. Azt mondta, hogy pontosan nem tudja, mikor is kezdődött és mikor is ért véget a kapcsolatuk Claudiával, azonban nem szeretne a továbbiakban ezzel foglalkozni, mert a karrierje jelenleg a legfontosabb a számára. Claudia megerősítette az újságok értesüléseit.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. chuck szerint:

    Femme fatale?
    Egy szemfényvesztő,aki megrokkan a szemfényvesztésbe.Akit a tv2 tart lélegeztető gépen,másképp gyógyszerek srb

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: