2012. szeptember 26. 10:01.

Budapest — Közel egy éve nem veszi át Liptai Claudia azt a vádiratot, amelyet azért nyújtottak be a bíróságra, mert parkolás közben visszaélt elhunyt édesanyja rokkantkártyájával.

Közokirat-hamisítási ügyét ezért nem tudják tárgyalni, noha a bíróság már többször – egész pontosan kétszer – megpróbálta eljuttatni hozzá a dokumentumot.

Amennyiben Liptai továbbra sem hajlandó átvenni a hivatalos levelet, elfogatóparancsot is kibocsáthatnak ellene, és bilincsben vihetik a bíróságra, ez ugyanis az eljárás akkor, ha a vádlott nem reagál a bírósági megkeresésre.

Ezt azonban eddig még nem rendelte el a bíró, pedig először tavaly november 25-én adták postára a papírokat.

Körözést adtak ki Liptai Claudia ellen (forrás: Blikk)

Körözést adtak ki Liptai Claudia ellen (forrás: Blikk)

Folytatás a Blikk oldalán

Előzmények: Liptai Claudia nem vette át a vádiratot

A vádirat többszöri sikertelen kézbesítése miatt tolódik egyre kijjebb Liptai Claudia rokkantkártyás parkolása miatt indult ügye. A Fővárosi Törvényszék tájékoztatása szerint a TV2 nagyasszonyának nem változott meg a tartózkodási helye, az iratot mégsem vette át. Stohlnak ennyi idő után már megvolt az elsőfokú ítélete.

Habár Stohl Andrásnak egy éven belül megvolt az elsőfokú ítélete az ittas balesetezés ügyében, a TV2 celebuniverzumának nagyasszonya még az első tárgyalásán sincs túl, pedig már előző év áprilisában lebukott a rokkantkártyás parkolással a Centrál Színház előtt. Liptai mindenhez-értek Claudia ellen 2011 októberében emeltek vádat közokirat-hamisítás miatt, ám míg Stohl András igyekezett mielőbb lezavarni a tárgyalássorozatot, addig az újra képernyőre kerülő műsorvezető-színésznő addig húzza, amíg csak tudja.

Vagy legalábbis ez derül ki a Fővárosi Törvényszék tájékoztatásából, ami szerint Liptai Claudiának többször is megpróbálták kézbesíteni a vádiratot, ám ő nem vette át.

Folytatás a Velvet oldalán

Liptai Claudia bilincsben nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Claudia és Benjámin, nemrég még minden rendben volt (fotó: Blikk)

Liptai Claudia és Benjámin szakítottak

2013. november 18. 15:02.

Liptai Claudia rövid hajjal?

2011. április 5. 8:20.

Most már biztos: Liptai Claudia lesz..

2010. július 29. 15:50.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
VV Éva

A Való Világ egykori villalakója, Éva, néhány nappal korábban úgy nyilatkozott, hogy leáll az alkohollal, és kés alá fekszik, hogy ...