Lilut idegesíti Istenes Bence

Istenes Bence folyamatosan pörög, ezért X-Faktoros műsorvezetőtársa, Lilu idegeire megy – írja a Blikk.

Mint ismert, az X-Faktor 2013-as szériáját nem Ördög Nóra vezeti, hanem Lilu és Istenes Bence lesznek a házigazdák. A két műsorvezető elkezdett egymáshoz csiszolódni, ám nincs közös munka súrlódás nélkül.

A nézők már jól ismerhetik Bence hiperaktivitását, amivel most Lilut kergeti az őrületbe. A szőke műsorvezetőnő szerint a fiatal tévés annyira izgő-mozgó, hogy még négy éves kisfiát is túlszárnyalja, arról nem beszélve, hogy képtelen befogni a száját – értesült a Blikk.

Félreértés ne essék, ennek ellenére az RTL Klub két arca jól kijön egymással.

“Lilu azt mondta, hogy jobban pörgök, mint a négyéves kisfia, és hogy sem Balázs, sem pedig Stohl Buci mellett nem tapasztalt korábban ilyet. Oké, ez igaz, általában eléggé pörgős vagyok, talán néha túlzottan is, ő pedig néha nyugalomra vágyna” – hadarta a Blikknek Bence.

Lilu és Istenes Bence

Az X-Faktor 4. szériájának műsorvezetői: Lilu és Istenes Bence

“Én igazából csak vidám vagyok, kissé talán túlzottan is motivált, mindig kitalálok valami hülyeséget, folyamatosan mondom, ha van egy kis leállás, hogy csináljuk ezt vagy azt, előfordult, hogy találtam egy gitárt, akkor elkezdtem játszani rajta, meg énekelni. Legutóbb már valóban azt mondta, hogy inkább külön pihenőt szeretne” – tette hozzá az ifjú titán, majd leszögezte, mindennek ellenére nagyon jóban van Liluval.

A szőkeség is kedveli kollégáját, ám elismeri, néha jól jönne néhány nyugodt, Bence-mentes perc.

“Bence úgy beszél, hogy közben egyáltalán nem vesz levegőt. Egy mondata nagyjából egy óráig tart, aztán mikor azt hiszem, hogy vége, befejezte, azonnal belekezd a következőbe. Már mondtam neki, hogy legalább néha hagyjon nekem egy-egy nyugis órát, mert Bence mellett néha nagyon nehéz. A múltkor már ott tartottam, hogy masszíroztam a halántékomat, és kértem, hogy számoljon el körülbelül 1737-ig, és csak utána jöjjön vissza. De ettől eltekintve nagyon jól telnek a napok, jól kiegészítjük egymást. Rengeteget nevetünk, ráadásul általában ugyanazokon a poénokon. Kifejezetten jó a kapcsolatunk” – mesélte Lilu.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: