2012. augusztus 31. 12:41.

Pozsgai Zsoltot, az Újszínház főrendezőjét leütötte egy nyilatkozata miatt Derzsi János színművész augusztus 29-én. Bírósági ügy lett az esetből.

Pozsgai olyan súlyosan megsérült a szeme környékén, hogy egy időre még az eszméletét is elvesztette augusztus 29-én, amikor Derzsi János behúzott egyet neki.

A rendező látleletet is vetetett, és feljelentést kívánt tenni az ügyben. Derzsi augusztus 27-én mondott fel a színházban, mert állítása szerint nem kapott megfelelő szerepeket, és Pozsgai szerdai, a Népszavában tett nyilatkozata miatt kapta fel a vizet.

A színházban érte utol a rendezőt egy próbán, akit azonnal meg is ütött. Pozsgai úgy nyilatkozott a Népszavának, hogy Derzsi egy utazó színházban dolgozik tavasz óta, és ha ősztől is folytatni akarja, akkor a továbbiakban nem tudnak vele együtt dolgozni.

Pozsgai Zsolt

Pozsgai Zsolt: Derzsi János színész úgy megütötte, hogy a rendező elájult

A nyilatkozat végén pedig a rendező megköszönte Derzsinek azokat az információkat, amiket a korábbi vezetésről adott neki és Dörner Györgynek. Derzsinél ez a megjegyzés ütötte ki a biztosítékot, és emiatt esett neki a főrendezőnek.

Augusztus 30-án visszarendelték Pozsgai Zsoltot további vizsgálatokra, aki  könnyű testi sértés miatt tett feljelentést.A Blikk megkereste az Újszínház igazgatóját, Dörner Györgyöt is, de nem kívánt nyilatkozni az esetről. A színház korábbi igazgatója, Márta István megvédte a színészt, állítása szerint Derzsi nem besúgó. Mivel Derzsinek a Pesti Kerületi Bíróság adatbázisa szerint 7 évvel ezelőtt már volt egy becsületsértési ügye, valószínűleg ezt is figyelembe fogják venni az ítélet meghozásakor.

Leütötte egy színész az Újszínház főrendezőjét nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

VV Seherezádé

VV Seherezádé színész lesz

2012. augusztus 13. 14:29.

150-ből csak 50 maradhat – ki a kedvenced?

2010. szeptember 24. 19:47.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
VV Cristofel megőrült - Botrány a köbön Sp és Fluor ellen

VV Cristofel a Való Világ villa egyik ex lakója teljesen kivetkőzött magából, idegbajosan fikázza és leszólja Fluor Tomi, illetve SP ...