2012. február 21. 11:51.

VV Vera egy éve még arról ábrándozott, hogy dúsgadzag felnőtt videós filmek szárja lesz.

A VV5 legutóbb kiesett lakója főként anyagi problémáira látta a megoldást a felnőtt filmek világában, ám hiába lett sikeres a casting, lelkiismerete miatt visszautasította az álomszerződést.

Úgy tűnik, hogy VV Verát abszolút nem zavarja, hogy napvilágot látott felnőtt videója. Elmondása szerint anno komolyan gondolta, hogy a felnőtt filmekben akar domborítani, nem volt párkapcsolata, a munkája sem okozott már örömet számára, és elsősorban anyagi gondjait akarta megoldani a filmezéssel.

Vera elhíresült casting-filmjét azóta pornó-Oscarra jelölték, ám az Érzékeny lelkű lány ezt egyáltalán nem tartja degradálónak, mert szerinte a felnőtt filmek résztvevői jómódú, igényes színészek. A Való Világ kiesett játékosa azt is elárulta, hogy az ominózus casting után megbánta szereplését, és hiába ajánlottak neki egy hónapos szerződést, amivel  akár 1 millió forintot is kereshetett volna, lelkiismerete miatt visszautasította a lehetőséget.

VV Vera

VV Vera - Oscar-díjra jelölték a felnőtt filmben való szerepléséért

A VV5 Érzékeny lelkű lánya tudja, hogy ezután csak “pornós Verának” fogják emlegetni, ám az vigasztalja, hogy minőségi munkát végzett, elvégre nem hiába jelölték Oscarra.

Lehull a lepel VV Veráról nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

VV Vera

VV Vera bokszoló lesz

2012. február 29. 14:47.
VV Attila

VV Attila megy párbajozni

2012. február 16. 12:08.
VV Vera - Való Világ 5

VV Vera felnőtt videója kasszasiker

2012. január 18. 17:58.
Hozzászólások (2) - Hozzászólás írása »
  1. viola szerint:

    Sitten? És miért?

  2. katalin szerint:

    Semmi kivetni való nincs a Vera múltjában ,hisz ATTILA sitten volt arról miért is nem beszélnek a szerkesztő urak meg a műsor vezetők!Talán azért mert FŐ NYEREMÉNY már gazdira talált!!!

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Friderikusz Sándor

Bukásra van ítélve Friderikusz Sándor visszatérési kísérlete? Nem kizárt, hiszen a legnépszerűbb tévés személyiségeknek is csak ritkán sikerül újra berobbanni ...