Legjobb magyar fürdők, ahol a gyerek sem unatkozik

Vajon mi kell ahhoz, hogy egy strandon ne csak gyerekek, hanem a felnőttek is jól érezzék magukat és egy medencés hétvége az egész családnak kellemes kikapcsolódás legyen? Mindenkinek eltérő lehet a véleménye, ha a legjobb strandról beszélünk, ám abban biztosak lehetünk, hogy létezik hazánkban néhány olyan strand, ahol biztosan mindenki jól fog szórakozni.

A Tisza-tó fővárosa: Abádszalók

Kisgyerekes családoknak ez a strand, lehet a legjobb választás, hiszen itt biztosan nem fog egy gyerkőc sem unatkozni a vízparton. A Tisza-tó partján található abádszalóki strand Kelet-Magyarország legnagyobb szabad vízi strandja. Abádszalók folyamatos fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, egyre több szálloda és panzió nyílt meg, a vízi sport kedvelőinek pedig tökéletesek lehetnek a kikötők, melyek a tó mentén találhatóak. Ha éppen rossz időt fogunk ki, akkor sem kell elkeseredni, hiszen rengeteg program kínálkozik a környéken. A strand hatalmas zöld területen fekszik, ahol több büfé, étterem, sportpálya és izgalmas vízi csúszda is megtalálható.

Szentesi strand

Csongrád megye északi területén található Szentes, ami elsőrangú strandfürdővel büszkélkedhet. A hatalmas területen összesen nyolc medence található, annak érdekében, hogy minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Válogatni tudunk termál-és élménymedencék, szauna, pezsgőfürdő és sportmedencék között. Míg a kisgyermekesek nézhetik, ahogy csemetéjük jót játszik az itt található fejlett gyerekcsobogó medencében, az igazán bátrak kipróbálhatják a kamikaze, vagy az anakondacsúszdát.

A Római stand

(fotó: romaistrand.hu)

Hazánk fővárosában található Római strand az egyik első számú stand, melyet imádnak a gyerekes családok. Jól megközelíthető standról beszélünk, ám induljunk időben, hiszen ha későn érkezünk lehetséges, hogy már nem találunk üres parkolót. A strand különlegessége hogy már a római korban is források voltak a területén, ám mai formájában 1964 óta nyitotta csak meg a kapuit. Az egész strand területén hatalmas felújítást végeztek 2000-ben, melynek köszönhetően a strand hatalmas élménymedencékkel bővült. Kipróbálhatjuk a „Fekete lyuk”-at, a pezsgőfalat, a vízágyút, a sodrófolyosót, vagy a gőzkamrát is.

Forrás: www.uszodainfo.hu – Hagyományosan épített kültéri kerti medencék

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: