Lecsaptak a rendőrök Fluor Tomira

Elég kellemetlen helyzetbe került Fluor Tomi, amikor a zsaruk megállították a rappert, mert egy fegyvernek látszó tárggyal hadonászott a kezében, és valaki bejelentést tett az ügyről.

Egy járókelő megpillantott egy autóban egy fiatal férfit, aki egy pisztolynak látszó tárggyal hadonászott és “lövöldözött”, amikor a kocsi a dugóban állt, és ijedtében értesítette a rendőrséget az esetről.

Augusztus 27-én intették le a rendőrök Fluor autóját a Nagytétényi úton, hogy megbizonyosodjanak a fegyverről. Mint kiderült, a 25 éves rapper pusztán új játékpisztolyát próbálgatta a kocsiban, amit nemrégiben vásárolt egy kínai üzletben.

Fluor úgy nyilatkozott, hogy fellépésekre vásároltak mindenféle csillogó-villogó holmit, köztük egy játékpisztolyt is. Mivel nagyon tetszett neki a játékpisztoly, ezért az egész autóút során azt próbálgatta, minden autót lelőtt vele. Egyesek azonban fenyegetve érezték magukat a játékfegyver láttán.

Fluor Tomi

Fluor Tomi: elkapták a rendőrök

A rendőrök igazoltatták az énekest, majd szemügyre vették a játékfegyvert, de szerencsésen megúszta a kalandot, nem lett semmiféle következménye a játszadozásnak.

Nem kísérték be Fluort a rendőrkapitányságra, mert úgy vélték, nincs senki veszélyben. A rapper úgy nyilatkozott még az esetről a Blikknek, hogy nem vették el a játékpisztolyát, így a város továbbra is veszélyben van, sőt, a legközelebbi koncertjére is magával fogja vinni. Igazán sajnálja, hogy egyesek komolyan vették azt, hogy egy műanyag játékfegyverrel a nyílt utcán “lövöldöz”, bizonyára csak egy rosszakarója jelentette be az esetet.

A Blikk természetesen megpróbálta felvenni a kapcsolatot a rendőrséggel, de lapzártájukig nem jártak sikerrel.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: